HomeНаше життяПро те, що хвилюєЯлинка, що погасла через дві години…

Ялинка, що погасла через дві години…

( 0 Votes )

У ці передноворічні святкові вечори душа радіє, коли бачиш,  як у містах і селах на вулиці, під вікнами установ та осель,  миготять різнокольоровими вогниками новорічно-різдвяні ялинки.  А засвічують їх традиційно, у день Святого Миколая. Ось і ми,  працівники районного будинку  культури та районного музею,  вирішили прикрасити свою зелену красуню, яка підросла біля парадного  входу в будинок культури. Захотілося зробити приємність володимирчанам.

Закупили дорогі електричні гірлянди (вони надійніші  щоб, бува, вітер не розірвав), відшукали  давні «раритетні» прикраси. Всі разом вбрали ялиночку – і засвітилася наша красуня разом із головною ялинкою району 19 грудня.

Але яким було  розчарування, коли 20 грудня  зранку, прийшовши на роботу,  ми побачили свою  ялинку  понівеченою,  з розбитими прикрасами, розірваними електричними гірляндами… За що так познущалися з неї?..

Люди! Невже ми настільки здичавіли? Не знаємо, хто це зробив, але впевнені, що не маленькі діти і не старенькі дідусі і бабусі, а  наша сучасна молодь, яка так мріє про привілеї європейського життя. Але, шановні, доки ми не навчимося елементарної  поведінки в суспільстві, ми просто не зможемо стати європейцями.

Марія ДУКАЧ,

від імені усіх працівників РБК.

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.