HomeНаше життяПро те, що хвилюєЧи задоволені ви проведеними реформами у медицині району?

Чи задоволені ви проведеними реформами у медицині району?

( 0 Votes )

Як усі, певно, знають, Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров'я підтримав законопроект про мораторій на реорганізацію та закриття медичних установ. Ініціаторами даного законопроекту виступили народні депутати Іван Куровський та Олег Ляшко.

Законопроект пропонує ввести мораторій на перепрофілювання та закриття закладів охорони здоров'я комунальної та державної форм власності. Також мораторій пропонують накласти на будь-які інші форми реорганізації медичних установ, які спрямовані на закриття даних установ охорони здоров'я і зниження обсягів наданої медичної допомоги для населення.

 Необхідність прийняття даного законопроекту зумовлена ​​тим, що всупереч конституційним нормам, в різних регіонах України масово закриваються пологові будинки, лікарні та інші лікувально-профілактичні заклади.

Натомість у Володимирецькому районі вже проведена певна робота по реформуванню медицини. Зокрема, повністю реформовано первинну ланку надання медико-санітарної допомоги населенню; закрито деякі лікарні.

Враховуючи, що на наступну сесію районної ради депутати готуються заслухати питання про якість медичного обслуговування населення, запрошуємо жителів району висловити свою думку про якість медобслуговування та проведене реформування медичної галузі на Володимиреччині.

Оскільки я не маю власної сторінки та адреси в Інтернеті, пропоную відгуки та матеріали надсилати в редакцію газети «Володимирецький вісник» (Володимирець, вул. Шкільна, 19), на електрону адресу redvv@ukr.net або на сайт http://www.polissya.net. Журналісти сайту, до речі, започаткували опитування «Чи задоволені ви проведеними реформами у медицині району?».

Найоб’єктивніші відгуки та коментарі будуть взяті до уваги під час сесійної роботи та опубліковані у засобах масової інформації.

Микола Дукач,

депутат фракції УНП.

 


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.