HomeНаше життяПро те, що хвилюєВидобуток бурштину. Блок-пости для роздумів

Видобуток бурштину. Блок-пости для роздумів

( 0 Votes )

Хочу звернутися до всіх громадян на рахунок статті про мораторій на видобуток бурштину! Люди, якщо ми самі не почнемо щось робити, ніхто за нас це не зробить. Ось і вчора невелика група громадян Володимирця вирішила почати цю справу, адже у всіх на вустах тільки мова про бурштин!

Вчора (мається на увазі понеділок, стаття була надіслана 11.03. ввечері - адм.) вирішили поставити біля маслозаводу такий собі блок-пост! Розказувати людям, що бурштин копати заборонено і вилучати лопати на перший раз. Ви представте: тільки за вчорашній вечір було вилучено і спалено близько 70 лопат! 

Їдуть копати весь Зарічнянський район, Дубровицький, Житомирська область , Маневичі! Було до 500 машин. Це при тому, що маса машин поїхала на Степангород через Озеро і через Дубівку!

Також приїжав, якщо не помиляюсь, пан Полховський - т.в. начальника Володимирецького відділку міліції, і сам говорив, щоб допомагали їм з цим боротися. До речі, почали до маслозаводу підходити старенькі бабці і казати: "Хлопці, ви молодці. Правильно все робите, бо ви -- майбутнє Володимирця". Зворушливо, звичайно, але краще б правоохоронці масово підключилися...

Хочу також наперед вибачитись перш за все перед маршрутчиками, яким створювались деякі проблеми з проїздом,але як кажуть всім добрий не будеш. На другий день вирішили поїхати зранку на Клондайку,і пояснити людям,що копати ніхто не буде, поки не вирішиться ця проблема, договорились до 5 годин вечора.

О 5 годині ми приїхали на клондайк і всіх вигнали! Це перша маленька перемога. До чого веду: люди, якщо хочемо щось зробити для свого містечка, потрібно всім разом  діяти!  Бо поки влада ділить портфелі, все нищиться. Хочу звернутися до людей: люди! Хто, як не ми?!

Бажаючих просимо підходити у вечірній час до молокозаводу на підтримку своїх земель. Ми зараз робимо маленькі кроки до перемоги, але вони є. Також потрібно подякувати жителям с Жовкині, які своїм прикладом надихнули нас на боротьбу з копачами!

Шановна редакція, вибачте за помилки, бо пишу вам вперше!


Матеріали по темі:


 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.