HomeНаше життяПро те, що хвилюєЖителі Собіщиць відремонтували дорогу власними зусиллями

Жителі Собіщиць відремонтували дорогу власними зусиллями

( 0 Votes )

Той, хто хоч раз  їхав через наше село, безперечно, звернув увагу на жахливий стан дороги, особливо на окраїні з боку Старої Рафалівки. Ямка на ямці. Водіям, щоб подолати цей шлях, потрібно бути неабиякими віртуозами. Тож вони, як кажуть, незлим тихим словом згадували владу. Як центральну, так і місцеву за те, що дорогу доведено до такого жалюгідного стану.

Хвилювало це питання  і  жителів села, особливо тих, що мають транспортні засоби. Оцінивши ситуацію в країні, люди зрозуміли, що чекати допомоги від держави, в якій іде війна, марна справа. І тут виникло резонне питання: якщо ми цього не зробимо, то хто  це зробить за нас? Обговоривши цей свій біль на засіданні сільвиконкому та сесії сільської ради, члени сільвиконкому і депутати вирішили шукати допомоги у громади. І не помилилися: більшість сельчан з розумінням поставилися до проблеми і згодилися дати кошти на ремонт дороги.

Так спільними зусиллями цей ремонт було проведено. І вдячного слова заслуговують всі, хто не залишився осторонь. Насамперед це жителі села Вадим Павлусь, Василь Бортнік, Георгій Гейко, підприємці Анатолій Ващеня, Вікторія Бойко, Віктор Войтко, Олег Добряк (кожний виділив значну суму), перевізники Петро Качинський і Ростислав Сніжко. Певні кошти, хто скільки міг, надали й інші мешканці.

Не залишилися осторонь  сільської проблеми і депутат районної ради від нашого села Петро Сиротюк: допоміг матеріалами і надав смоловарку. Анатолій Сикида власним коштом відремонтував автобусну зупинку. А ще одну зупинку в центрі села пообіцяли облаштувати директор ДП «Володимирецьке лісове господарство» Олександр Місько та підприємець Віктор Черевач.

Постаралися, збираючи кошти і скуповуючи матеріали, Віктор Воробей та Петро Бабчанік. Проте були і такі, що з якихось міркувань відмовилися від участі у благородній і потрібній для села справі. Але, як кажуть, Бог їм суддя.

Петро АСАУЛЕНКО.

с. Собіщиці

 

У вас недостатньо прав для коментування.