«Труба» дорозі?

( 0 Votes )

Весняне повноводдя, на щастя, не накоїло багато лиха у районі. Але все ж капостей наробило.

Разом із снігом зійшов і асфальт. А на автодорозі «Володимирець-Антонівка» на 4 кілометрі талі води зруйнували не лише асфальтне покриття, а й розламали дорожнє полотно та стару дренажну трубу, яка не справилася з потоками води. Тепер на тому місці – яма, обгороджена попереджувальною стрічкою.

Голова РДА Володимир Ткачук неодноразово наголошував на терміновості виконання ремонтних робіт, адже зруйноване дорожнє полотно в будь-який момент може стати причиною серйозної ДТП. 

Працівники райавтодору вже завезли туди нову дренажну трубу більшого діаметру, щебінь для будівельних робіт та виконали мінімальні заходи безпеки.

Однак, за словами начальника Володимирецького райавтодору Андрія Новака, подальше виконання робіт заштопорилося через брак коштів. Казначейство заблокувало рахунки облавтодору, тож дорожники сьогодні лишилися без краплі пального і без щебеню (за який місцевим кар’єрам заборговано значні суми).

Патова ситуація: є проблема, але через неузгодженість дій різних служб в таких от критичних випадках затрудняється її вирішення.

Невже для того, щоб замінити трубу і залатати дорогу, треба, щоб там стався нещасний випадок?..

 

Автодорога «Володимирець-Антонівка» на 4 кілометрі
 
Автодорога «Володимирець-Антонівка» на 4 кілометрі
 
Автодорога «Володимирець-Антонівка» на 4 кілометрі
 
Автодорога «Володимирець-Антонівка» на 4 кілометрі

 

Фотозвинувачення Сергія СКІБЧИКА.


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.