Чому мовчить «102»?

( 0 Votes )

З недавніх пір почастішали випадки скарг населення на те, що не можна додзвонитися на спеціальний номер екстреного виклику «102» (міліція); відповідають лише телефони чергової частини Володимирецького селищного відділення міліції. Але ж не кожен їх знає, і в критичні хвилини не завжди під рукою телефонний довідник.

Лише на термінові дзвінки з мобільних телефонів тих, хто живе територіально ближче до міста Кузнецовська, відповідає черговий міськвідділу міліції.

Щоб прояснити ситуацію, редакція звернулася за роз’ясненнями т.в.о.начальника Кузнецовського МВ (з обслуговування м. Кузнецовськ та Володимирецького району) УМВС України в Рівенській області О.В. Кульбашного. Ось яку відповідь ми отримали факсом (за словами Олега Володимировича, днями аналогічні листи отримало керівництво району та сільські і селищні ради). 

Керівництво Кузнецовського МВ (з обслуговування м.Кузнецовська та Володимирецького району) УМВС України повідомляє, що керівники підприємств, установ та організацій, громадяни м. Кузнецовськ та Володимирецького району можуть зателефонувати до міського відділу за такими номерами.

Кузнецовський міський відділ (обслуговування м. Кузнецовська Володимирецького району)

Стаціонарний зв’язок: чергова частина Кузнецовського МВ (з обслуговування м.Кузнецовська та Володимирецького району: (03636) 2-10-02, 102; мобільний зв’язок: 067-363-74-77.

Володимирецьке селищне відділення міліції

Стаціонарний зв’язок: чергова частина Володимирецького селищного відділення міліції; 2-54-0, 2-32-02; мобільний зв’язок: 0680173521.

Телефонні дзвінки по лінії «102» надходять до чергової частини Кузнецовського міського відділу.


 

Підполковник міліції Олег Кульбашний,

т.в.о.начальника Кузнецовського МВ (з обслуговування м. Кузнецовськ

та Володимирецького району) УМВС України в Рівенській області.


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.