HomeНаше життяДолі людськіКухня – їх ремесло

Кухня – їх ремесло

( 0 Votes )

 

Якщо мова заходить про кухарів, то найбільша їх чисельність працює у Володимирецькому комбінаті громадського харчування. Більше півсотні шкільних  їдалень і кафе об’єднує КГХ, що підпорядковується райспоживспілці.

 

Працівники КГХ теж повноправно святкують День кооперації. На спільний здобуток в КГХ працюють усі. Заслуженим авторитетом користуються старший кухар Оксана Чорноволик, бармен Тетяна Петрович, офіціант Катерина Остапчук з кафе «Володимирчанка». У пошані і труд кухаря ресторану «Біле озеро» Віри Кісель.

Добрі відгуки мають, сумлінно несучи свою службу, водій Володимир Сотрута та вантажник Олександр Герасимчук. У цій невтомній трудовій когорті – бармен кафе «Хуторок» (с. Красносілля) Іванна Дуляницька, продавець торгового центру«Рікос» Інна Шмига, господині кафе «Затишок», що по вулиці Горького в райцентрі, бармени Людмила Грицевич та Олена Козодой.

Усі вони дарують радість відвідувачам і покупцям. Тож ми їх вітаємо з професійним святом і теж бажаємо хорошого настрою, снаги, затишку дома та успіхів в роботі.

 

 

На фото Г.Штерн: по-домашньому затишно і спокійно в кафе «Затишок». Сьогодні тут обслуговує бармен Олена Козодой, яка працює в сфері громадського харчування третій рік.

 

У вас недостатньо прав для коментування.