Бурштин... Спосіб власного збагачення?

( 0 Votes )

Ситуація по бурштину...

Виявляється, у нас своя війна. 

Яка мова про легалізацію, якщо ніхто нереагує на документи, на закони і так далі... Кричать в районі, що київські з "Айдаром" землі захоплюють! А землі чиї, ваші? Ну, так з цього і потрібно починати.

Біда у тому, що "місцевим старателям" з високої гори плювати, хто прийшов, бо вони там більше не наб'ють свої кишені. По друге, який Київ, який "Айдар", коли робочу силу набирали лише з району? По третє: з якого часу почали переживати за землі? І подивіться, що там наробили ці "захисники", хто це все рекультивує? Цікаво, хто саме кричав про те що надає допомогу на АТО із "зароблених коштів"? Відразу всі заговорили, що допомагають і поставлять район на ноги! А за 10 минулих років видобутку бурштину таких ідей не виникало?

Місцевим, тим хто хотів працювати, мажори, які змивають ліси, сказали, що додому не впустять! Чому ніхто незгадав про одного відомого авторитета із Сарн, який має безпосередню участь у підбуренні місцевих, а на наступний день виставляє помпи на антонівських землях, які він ніби то взяв в оренду на розвиток мисливських угідь!!! Хто бандити і мафія???

Зібрати всіх бурштинових магнатів для допомоги нашим Героям нереально, а от як зачепили їх "заробіток", то були усі. Як ми закінчимо війну за цілісність України, якщо у нас навіть на закони ніхто не реагує?

Можете критикувати, але варто подумати: 20 чоловік, які тримають бурштин в районі, і надалі нищитимуть ліси й набиватимуть кишені чи нарешті це законно працюватиме не лише на чиюсь кишеню, а й дасть людям заробити, а району вирішити застарілі питання?

Чи ще хтось вірить у те що "бурштинові олігархи" візьмуться за допомогу району, АТО і так далі?... 
 

У вас недостатньо прав для коментування.