Першість району з міні-футболу виграв Володимирець

( 0 Votes )

3 3 по 17 листопада на футбольних майданчиках району відбулися зональні змагання першості з міні-футболу. Для того, щоб умови змагань були рівні, було вирішено провести ці змагання на майданчиках із штучним покриттям. Змагання проходили в три етапи; згідно рейтингу команди-участниці були розділені на дві зони.

У першій зоні, у школі села Полиці, зустрічалися шість команд: Рафалівки, Бабки, Довговолі Більської Волі, В.Жолудська. Представники першої футбольної ліги не підтвердили свій статус. Не залишивши шансів супернику, команди з Бабки, В.Жолудська та Б.Волі увійшли до другого етапу.

У другій зоні, у Володимирці, не було рівних для команд із Кідер та новачка, володимирецької «Ніки». Лише в додатковому поєдинку команда з Білого переграла команду «ФК» Половлі за третю путівку до другого етапу.

Другий етап півфінальних змагань відбувся 10 листопада. У Полицях в групі 1 помірялися силами команди із Сопачева, Полиць, Заболоття. Балахович, Бабки та Б.Волі. Заслужену перемогу в підгрупі завоювали футболісти «ФК» Балаховичі, які перемогли команду із Сопачева з рахунком 3:1 та Б.Волю 3:0.

3а другу путівку до фінальної частини вийшло два претенденти з однаковою різницею забитих та пропущених: команда «Стир» (Заболоття) та «Олімпік» (Бабка) в своїй підгрупі зіграли між собою з рахунком 3:3. 3а регламентом змагань команди мали пробити пенальті. Та за невідомих причин команда з Бабки відмовилася це робити. Отже, до фінальної частини пройшла команда «Стир» (Заболоття).

У Володимирці команди були розбиті на групи 2 і 3. В другій групі переможцями стали футболісти любахівського «Сокола», які разом із «МФК» Володимирець перемогли своїх суперників.

У третій підгрупі В.Цепцевичі не мали проблем з виходом у фінальну частину. «Горинь» переграла юнацький склад «Енергії» з рахунком 5:1 та «Полісся» (Зелене) з рахунком 6:2. А ФК «Юність» (Кідри) в цій підгрупі фінішував другим, перемігши команду ветеранів (3:0) та «Полісся» (Зелене, 1:0).

У неділю 17 листопада на стадіоні «Янтар» відбувся фінал чемпіонату, де шість кращих команд за жеребом розділились на дві групи. Група А: В.Цепцевичі, Балаховичі та Заболоття; група Б: Любахи, МФК «Володимирець», Кідри.

Підсилившись гравцями кузнецовського «Ізотопа», заболоттівці у своїй групі впевнено переграли команду з Балахович з рахунком 5:0 та «Горинь» (В.Цепцевичі) з рахунком 2:1.

А в групі Б у першому матчі любахівський «Сокіл» поступився володимирецькому МФК з мінімальним рахунком 0:1 і втратив шанси поборотись за вихід у фінал.

До фіналу увійшли дві найсильніші команди цього чемпіонату. Дуже цікавим і насиченим виявився поєдинок. Команди показали яскраву та атакуючу гру. Наприкінці другого тайму команда з Володимирця провела затяжну атаку, і під час удару по воротах гравець команди «Стир» у штрафному майданчику зіграв рукою. За це був призначений пенальті, який і визначив переможця.

Отже, 1:0 на користь МФК «Володимирець»; друга сходинка у Заболоття; третя у команди з В.Цепцевич (вона обіграла минулорічного чемпіона, любахівського «Сокола»). Переможці були нагороджені кубком та грамотами управління молоді та спорту райдержадміністрації, районною організацією ВФСТ «Колос» АПК України та федерацією футболу району.

 Сергій Вінник, голова ВРФФ

 

У вас недостатньо прав для коментування.