"Аматор" - чемпіон Володимирецького району з футзалу

( 0 Votes )

Два тижні у Володимирці проходив чемпіонат району з футзалу. До фінальної частини потрапило шість кращих команд району, які вибороли перші місця у попередньому етапі чемпіонату. Це Любахи, Кідри, Каноничі, Довговоля, Сопачів, Н. Рафалівка та три кращі команди з Володимирця. З розіграшу чемпіонату селища –«Аматор» (управління освіти), «Динамо» (міліція) та наймолодші у цих змаганнях вихованці Івана Волчецького – команда КДЮСШ.

У четвер 6 лютого серед цих дев’ятьох команд оргкомітетом був проведений жереб. Команди розбились на три підгрупи, де і визначили свого суперника.

У неділю 9 лютого перша і друга підгрупи – команди КДЮСШ, Рафалівки, Кідер та «Динамо», Сопачева і Канонич змагались у районному колегіумі, третя підгрупа («Аматор», Любахи, Довговоля) – у СШ-№ І.

У першій підгрупі, розгромивши команду з Рафалівки (10:2), кідрівські футболісти заявили, що вони приїхали тільки перемагати. КДЮСШ, обігравши Рафалівку з рахунком 2:0 та зігравши внічию з Кідрами, забронювали собі місце у фіналі.

У другій підгрупі, впевнено перемігши футболістів із Сопачева та зігравши внічию з Каноничами, «Динамівці» також забезпечили собі місце у боротьбі за 1-4 місця.

Вигравши впевнено перший поєдинок у команди Довговолі з рахунком 4:1, все ж не вистачило фізичної підготовки і тактичної мудрості футболістам любахівського «Сокола» в матчі з освітянським «Аматором». Поступившись «аматорам» з рахунком 4:2 втратили всі шанси в боротьбі за основний трофей.

Після групових поєдинків фіналістів знову розвів сліпий жереб: «Аматор» - КДЮСШ, «Динамо» - Кідри. Освітяни дуже впевнено почали і довели свою перевагу у два м’ячі. Кідерські футболісти у дуже напруженій боротьбі з мінімальним рахунком (5:4) перемогли «Динамо».

Перепочивши, на майданчик вийшли вихованці КДЮСШ та «Динамо». Захопивши ініціативу з перших хвилин, молоді вихованці Івана Волчецького розгромили свого суперника з рахунком 7:4 і заслужено посіли третє місце. А за основний трофей дійсно вийшли змагатися команди, які заслуговували на перемогу.

Отже, як кажуть, в кого більше бажання, вміння та везіння, – той і сильніший. «Аматор», перехопивши ініціативу в суперника, ще під кінець першого тайму впевнено довів зустріч до перемоги з рахунком 7:3.

Команда «Аматор» (управління освіти) нагороджена кубком та грамотою Володимирецькою районною федерацією футболу та управлінням освіти молоді та спорту райдержадміністрації. Команди-призери також нагороджені грамотами управління освіти, молоді і спорту райдержадміністрації та ВРФФ.

«Аматор» - чемпіон Володимирецького району з футзалу 2014
"Аматор" - чемпіон Володимирецького району з футзалу 2014

 

  Сергій ВІННИК, голова РО ФВСТ «Колос»

 

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.