Завершилася зимова першість ВРФФ з футболу

( 0 Votes )

 

2 та 4 квітня, перейшовши з гаревого майданчика навчально-виробничого комбінату на запасний стадіон у парку, завершилась зимова першість ВРФФ з футболу.  Майже місяць тривав цей турнір. Але сенсації не сталось, хоч до остатнього туру на місце переможця претендувало три команди.

 Заключний тур дещо відрізнявся від попередніх. У п’ятницю в дуже цікавій боротьбі пройшов поєдинок двох районних команд, де сильнішими стали футболісти КДЮСШ. Вихованці Івана Волчецкого вже на третій хвилині повели в рахунку, а незабаром і подвоїли його. Після перерви більше і результативніше атакувала молодь – і впевнено перемогла з рахунком 5:2.

У неділю першими на зелений газон вийшли команди з Канонич та Кузнецовська. Лише переможний рахунок давав шанси футболістам «Променя» обійти енергетиків, але сенсації не сталося. В дуже ослабленому складі вийшли на цю зустріч гравці з Канонич – і поступилися команді «Моноліт» з рахунком 2:0.

3аключний матч туру вже нічого не вирішував, але гравці двох команд показали дужу цікавий і красивий футбол. Спочатку соколята дуже красивим ударом Ю.Ткачука відкрили рахунок, та за декілька хвилин стиряни зрівняли рахунок. Другий тайм поєдинку був ще цікавішим; мали не одну нагоду забити любахівські футболісти. Але їм не вистачило чи то майстерності, чи спортивного везіння.

А от гравці із Сопачева своїх шансів не упустили, ще двічі заставили голкіпера «Сокола» виймати із своїх воріт м’яча.

Отже, перше місце у команди «Моноліт» (Кузнецовськ), яка і була нагороджена грамотою та кубоком ВРФФ та управлінням освіти, молоді і спорту РДА.

Результати пятого туру.

«Стир» (Сопачів) –  «Сокіл» (Любахи) – 3:1; «КДЮСШ» (Володимирець) – «МФК» (Володимирець); 5:2 «Моноліт» (Кузнецовськ) – «Промінь» (Каноничі) – 2:0.

  

Турнірна таблиця зимової першості ВРФФ з футболу 2014 р.

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Моноліт» (Кузнецовськ)

5

4

1

0

11-3

13

 

2

«Стир» (Сопачів)

5

3

2

0

14-7

11

3

«Промінь» (Каноничі)

5

2

2

1

8-10

7

4

«КДЮСШ» (Володимирець)

5

1

3

1

12-13

6

5

«МФК» (Володимирець)

5

1

0

4

7-12

3

6

«Сокіл» (Любахи)

5

0

1

4

10-13

1

 

АНОНС

У п’ятницю 18 квітня о 10-їй годині в малій залі райдержадміністрації відбудеться жеребкування чемпіонату та першості району з футболу 2014 року. Представникам команд мати із собою заявку на участь у чемпіонаті та першості, завірену лікарем та головою с/ради.

 

Сергій ВІННИК, голова ВРФФ

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.