Відбувся турнір на Кубок Володимира Мотька

( 0 Votes )

Уже традиційним в Любахах став турнір по футболу пам’яті колишнього гравця «Сокола» Володимира Мотька. Минулої неділі 13 квітня вчетверте поспіль господари майданчику приймали гостей із Сопачева та Зеленого.

У першому матчі зустрілися «Сокіл» (Любахи) та «Стир» (Сопачів). Не так давно ці дві команди першої ліги чемпіонату району брали участь у зимовій першості на гаревому майданчику навчально-виробничого комплексу у Володимирці. Тож, врахувавши попередні помилки, гравці обох команд показали зовсім іншу гру.

 Спочатку футболісти Сопачева змусили помилитися захисників «Сокола» і повели в рахунку. Та не пройшло багато ігрового часу, як дуже стрімкою атакою господарі зрівняли рахунок. Такий рахунок (1:1) і залишився до фінального свистка. По положенню турніру пробивались одинадцятиметрові удари, де влучнішими були гості.

Друга гра між «Поліссям» та «Соколом» проходила в дуже цікавій боротьбі. Тут більше і гостріше атакували гості, змусивши помилитись господарів у власному майданчику (збили гравця суперника), отже, пенальті – і 1:0 на користь «Полісся».

На останню вирішальну зустріч вийшли команди 1-ї та ІІ-Ї ліги. Недооцінивши суперника, гравці команди «Стир» були самі здивовані грою команди із Зеленого. Адже пропустили у свої ворота швидкий гол, а незабаром – і другий. Перший тайм так і закінчився – 2:0.

Другий тайм розпочався атаками «Стиру». Але футболісти «Полісся» дуже чітко оборонялись та ще й і гостро атакували. В одній із атак вони змусили суперника порушити правила у штрафному майданчику. Та призначений пенальті у дуже гарному кидку відбив воротар «Стиру» О.Бойко.

Зіграло футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. За дві хвилини до закінчення матчу рахунок став 2:1; уся команда Сопачева кинулась відігруватись, але оборона суперника (особливо голкіпер «Полісся») була у цьому поєдинку неперевершена. Перемога і перше місце у цьому турнірі – у футболістів Зеленого.

Команди нагороджені кубком, грамотами та грошовими преміями організаторами турніру.

Сергій Вінник,

голова ВРФФ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.