Футбол - завжди свято

( 0 Votes )

 

На території Великожолудської сільської ради культурно – дозвіллєвий комплекс обєднав культурологічну та спортивну роботу.

Так, під його егідою в районній першості з футболу брала участь молода футбольна команда “Зірка”, досягши при цьому певних успіхів. Закінчився сезон, але футбол на селі продовжує свій хід. Команда розпочала підготовку до нового сезону.

 З цього приводу був проведений традиційний турнір із міні-футболу на кубок сільського голови. Змагання проводилось між місцевими футболістами “Зірки” та новими гравцями, які виявили бажання грати за команду в наступному році. Турнір проводився не тільки як глядацьке видовище, але і для перевірки функціональних можливостей футболістів.

На турнір завітав наш земляк, спонсор команди Петро Качинський, який вручив представнику команди нову іменну, з логотипом клубу, футбольну форму і побажав успіхів в наступній першості.

Від імені футболістів команди хочеться висловити слова вдячності земляку за підтримку команди та за те, що знайшов час і можливість прийняти участь в турнірі. А гравцям, які виступали протягом сезону за команду велике спасибі за їх патріотизм відносно свого села. Це одна із небагатьох команд району, які виступали без легіонерів.

 


 

Іван Красько, сільський голова с.Великий Жолудськ.

Фото автора.

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.