Відбулися зональні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

( 0 Votes )

 

Щороку наприкінці квітня – на початку травня стартують обласні зональні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч». Попри всі негаразди, змагання відбулися і нині. Команди юнаків нашого району взяли участь у всіх чотирьох вікових групах.

Першими зональні змагання розпочали юнаки 2001 року, які у Володимирці 12 квітня програвши тільки команді міста Кузнецовськ вийшли до фіналу. Юнаки 2003 року народження змагалися за вихід у фінал 17 квітня у с. Вичівка Зарічненського району, де, не програвши жодної гри, також вийшли до фіналу.

Та ще краще ці ж самі дітки, підсилившись кількома гравцями 2002 року народження, виступили на зональних змаганнях 23 квітня у м. Дубровиця серед юнаків 2002 року народження. Молоді футболісти з Володимирця, Канонич та Великих Цепцевич, граючи з юнаками на рік від себе старшими, довели всім, що головне не вік, а постійні тренування, командний дух, наполегливість і прагнення досягти своєї цілі.

У ході змагань в першій грі перемогли команду з Зарічненського району 1:0, у другій грі з командою м. Кузнецовськ свисток арбітра зафіксував нічийний результат. А в останній грі з господарями поля, командою м. Дубровиця, нашу команду влаштував би і нічийний результат. Та за 8 хвилин до закінчення матчу Тимур Зосімчук з Великих Цепцевич зумів переграти воротаря суперника. Хлопці вже грали без боязні зробити помилку.

І все ж, за 3 хвилини до закінчення, під час масованої і затяжної атаки господарів поля, які майже всім складом кинулися відіграватися, наші хлопці пропустили м’яч. Рахунок 1:1 нас влаштовував, до завершення матчу залишалися лічені хвилини. Проте хлопці віднайшли в собі сили забити, і під час однієї з контратак захисник господарів лише за допомогою фолу зумів зупинити Тимура Зосімчука. Штрафний удар з 16 метрів влучно виконав Олександр Крупський з Великих Цепцевич – і фінальний свисток арбітра зафіксував вольову перемогу Володимирецького району 2:1.

Останніми за право грати у фіналі юнаки 2000 року народження змагалися 26 квітня у місті атомників. На жаль, їм не вдалося переграти команди з Рокитнівського району та м. Кузнецовська.

У підсумку маємо трьох учасників фінальних змагань з чотирьох можливих. А вже 30 квітня проходитимуть  фінальні змагання серед юнаків 2003 року народження у м. Рівне. 8 травня юнаки 2002 року народження боротимуться за нагороди у Володимирці.

Бажаємо нашим хлопцям та тренерам гідно представити Володимиреччину в фінальних змаганнях!

Команда Володимирецького району - переможці зонального етапу  змагань на призи клубу
Команда Володимирецького району - переможці зонального етапу  змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків
2002 року народження у м. Дубровиця.

 

Олександр Гребень,

спеціаліст І категорії відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Володимирецької райдержадміністрації
 

У вас недостатньо прав для коментування.