Міні-футбол: першість району

( 0 Votes )

Вісімнадцять команд району цієї неділі боролись за 6 путівок до фіналу першості району з міні-футболу. Команди були розподілені згідно позицій команд у минулорічній першості на 3 групи (двоє кращих із групи виходять до фіналу). У кожній групі було два минулорічних фіналісти.  Дванадцять команд визначали лідерів у Володимирці, а 6  – у с. Полиці. Отож до вашої уваги короткий перебіг подій у кожній з груп.

 У групі, матчі якої проходили на спортивному майданчику Полицької ЗОШ І-ІІІ ст., фаворитами перед початком півфінальних матчів першості району з міні-футболу були господарі та їх сусіди з Балахович. Саме ці команди були вище своїх суперників в минулорічному розіграші. Отож згідно рейтингу команди розвели по підгрупах.

У першій фортуна посміхнулась сопачівцям, які обіграли своїх опонентів Полиці та Рафалівку із загальною різницею забитих-пропущених 5-3. Другими стали господарі, які обіграли Рафалівку й зуміли трішки порадувати місцевих вболівальників.

А в другій підгрупі Заболоття, забивши вісім м’ячів та пропустивши всього один, позбавило права грати у фіналі колективи з Балахович та Бабки. В очному протистоянні між Бабкою та Балаховичами сильнішими були останні.

Володимирець зібрав усіх дванадцятьох півфіналістів, які були поділені на 4 підгрупи, а переможці отримували право грати у фіналі.

З першої підгрупи до фіналу вийшла команда, яка того провалила участь у цих змаганнях. Щоб реабілітуватись перед своїми вболівальниками, хлопці з Любахів залишили за бортом зірковий МФК «Володимирець» та гравців ФК «Юність» (Кідри).

У другій підгрупі за вихід у фінал боролися «Ветерани», «Ніка» та ФК «Озеро», яку вболівальники смішками називали «Манчестер Сіті». У цьому є доля правди, адже Брикса, згуртувавши своїх зіркових колег-гравців по «Енергії», вдало представив свою маленьку Батьківщину. Тож саме команда на чолі з Віталієм і святкувала вихід до фіналу, перемігши поважних і досвідчених «Ветеранів» та вже постійного учасника міні-футбольних та фут зальних змагань команду «Ніку» з Володимирця.

У третій підгрупі нічого поганого не віщувало для фаворита групи, команди «Стир» з Великих Телкович (минулорічного чемпіона), і хлопці з Телкович спокійно розправилися з представниками другої ліги – командами із Степангорода та Зеленого.

У четвертій підгрупі команди з Новаків та Воронок нічого не зуміли простиставити  добротному колективу з Великих Цепцевич, і саме «гориничі» гратимуть у фіналі.

Вітаємо футбольні колективи з Сопачева, Заболоття, В. Цепцевич, В. Телкович, Любахів та Озера з виходом до фіналу. Відбудеться він 25 листопада на стадіоні «Янтар» у Володимирці. Приїзд команд – на 10.00.

Хай переможе сильніший… 


Інші події

 

У неділю 18 листопада наші спортсмени з МФК «Володимирець» зіграли внічию 2:2 з "Калиною" (с. Городок Рівненського району). Тож за рахунок голу на виїзді «Калина» стає переможцем обласної Ліги Чемпіонів, а МФК "Володимирець" отримав срібну медаль.

У той же день голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук нагородив Сергія Жданюка як кращого бомбардира області.


 


Олександр ГРЕБЕНЬ, голова РО ВФСТ «Колос»

 

У вас недостатньо прав для коментування.