Воронки здобули кубок району з футболу

( 0 Votes )

24 серпня. Кубок району «Зоря» (Воронки) - «Сокіл» (Любахи) 3:2

«Зоря»: В. Чугай, А. Чугай, М. Чугай, С. Чугай, В. Кравчук, С. Кравчук, В. Хомич, О. Якубський, Р. Чугай, О. Рищиковець, Олексій Рищиковець, І. Янковський, Р. Янковський, М. Хомич, В. Чугай, В. Лонецький, О. Мазепа, В. Мельник.

«Сокіл»: В. Мотько, В. Мотько, І. Мотько, В. Мотько, Є. Мотько, Ю. Ткачук, Д.Годунок, Р. Лоза, А. Шевчук, Д. Карабан, Р. Логацький, В. Козодой, О. Матвієнко, А. Підвишенний, М. Медведюк, А. Кедич.

Голи: Хомич В. (18), Козодой Р. (19), Янковський І. (60), Шевчук А. (70), Кравчук В. (85).

Минулої неділі відбувся фінальний матч кубку району з футболу. Обидві команди не стали довго запрягати, а з перших хвилин почали шукати удачу біля воріт суперника. Результат не заставив довго чекати.

Одна з гострих атак воронківців призвела до небезпечного штрафного. Потужний удар півзахисника Віктора Хомича – і рахунок зустрічі відкрито.

Варто зазначити, що велику роль у забитих м’ячах зіграла недільна погода. Нестихаючий дощ, який змив розмітку, перетворив у суцільний зелений квадрат весь райцентрівський стадіон.

Не встигли по справжньому порадуватись своєму успіху футболісти і вболівальники «Зорі», яких тут було більше сотні, як рахунок став нічийний. Чергова атака ФК «Сокіл» призводить до порушення правил з боку суперника. Знову штрафний удар. Простріл, на який відгукується Р. Логацький, сильно пробиває м’яч вдаряється перед воротарем і опиняється у воротах.

Після перерви воронківські футболісти не стали повторювати власних помилок, а дружньо відійшли до своїх воріт, всякими способами спробували перевести гру в більш спокійне русло і відповідали стрімкими контратаками. Це дало свій результат: на 60 хвилині І.Янковський виводить «Зорю» вперед.

У цей день нічого не виходило в наступі у любахівців, але одна із численних атак приводить до кутового, подача – і А.Шевчук зрівнює рахунок, отже 2:2.

До середини другого тайму малюнок гри не змінювався. А потім все стало на свої місця. Воронківські футболісти перехопили майже повністю ініціативу. Напевно, вони вирішили поквитатися за минулий рік, коли поступилися у фіналі команді з Полиць. В одній з атак забили логічний гол, і на 80-ій хвилині В. Кравчук потужним ударом поставив крапку у цьому двобої. Після такого удару любахівці вже не змогли оговтатись і до закінчення зустрічі рахунок так і не змінився.

У цей же день в Заболотті проходив турнір до дня незалежності. Першими на поле вийшли господарі майданчика та команда «Промінь» (Каноничі). Тут повністю домінували гості, які й перемогли з рахунком 6:1.

Потім вийшли команди другої ліги: ФК «Рафалівка» та ФК «Новаки», рахунок 6: 2 на користь футболістів з Рафалівки.

Отже, фінальну частину турніру представляли клуби І та II ліги. Основний час поєдинку завершився бойовою нічиєю 2:2. В серії післяматчевих одинадцятиметрових були точнішими гравці з Рафалівки, які й завоювали «Кубок Незалежності».

Результати поєдинків між командами «Стир» (Заболоття) - «Промінь» (Каноничі) та ФК «Рафалівка» - ФК «Новаки» буде зараховано в залік чемпіонату та першості району.

Також пройшли поєдинки в І та ІІ лігах. Сопачів удома переміг МФК з рахунком 5:1, Цепцевичі - Кідри – 2:1, Полиці у гостях з мінімальним рахунком 1:0 перемогли «Моноліт».

У II лізі зафіксовані такі результати: Балаховичі - Більська Воля – 4:1, Половлі - Телковичі – 2:3, Біле - Зелене – 1:6 і Жолудськ - Антонівка – 1:2.

 

Сергій Вінник,

голова Володимирецької РФФ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.