Міні-футбол: запекло й непоступливо

( 0 Votes )


Наші постійні читачі знають, що в неділю проходили фінальні змагання з міні-футболу 2012  року.

Відповідно до положення команди були розділені на дві підгрупи. У першу потрапили Озеро, Великі Цепцевичі і Великі Телковичі, в другу – Любахи, Заболоття, Сопачів. Як бачите, у фіналі зібралися рівні команди. Та, на жаль, переможцем може бути тільки одна команда…

 Змагання в групах проходили у напруженій боротьбі. Але вже після перших матчів фаворитами груп стали Любахи (які розтрощили Заболоття) та Озеро (озерчани в напруженій боротьбі схилили шальки терезів на свій бік, перегравши минулорічного чемпіона, команду з Великих Телкович).  У наступних матчах Озеро зіграло внічию (2:2)  з Цепцевичами, а  «гориничі» виграли 4 : 1  у Телкович, чим і забезпечили собі право змагатись за чемпіонський титул.

Матчі другої групи несподіванок не принесли. Любахи додали до свого активу ще перемогу над Сопачевим (3:0) і також вийшли до фіналу, не маючи жодного програшу у своєму активі впродовж усіх змагань…

У грі за право позмагатися з командою з Озера за бронзу у другій групі боролися Сопачів та Заболоття. Сопачівці, забивши два голи, впевнено контролювали хід поєдинку. Але заболоттівці, не бажаючи поступатись, замінили воротаря на п’ятого польового гравця. Цей тактичний хід приніс користь: заболоттівці зуміли відквитати два м’ячі. Але здобути перемогу не вистачило часу – арбітри зафіксували нічийний результат. Він означає, що сопачівці, які менше пропустили,  гратимуть у матчі за третє місце.

У цій грі зустрілись команди Озера і Сопачева. Озеро розпочало матч з упевнених дій і повело в рахунку 2:0. Та сопачівці зуміли переломити хід поєдинку, і вигравали в Озера 4:2. А фінальний свисток зафіксував перемогу Сопачева – 6:4.

Запеклою видалася гра за чемпіонське звання. Команди непоступливо боролися за звання кращого міні-футбольного колективу району. Основний час так і не визначив переможця (результат був 2:2), а в серії післяматчевих пенальті влучнішими були любахівці. Вітаємо нового чемпіона – команду «Сокіл» із села Любахи!

 

У вас недостатньо прав для коментування.