МФК Володимирець – чемпіон зимової першості ВРФФ

( 0 Votes )

Відкрита зимова  першість ВРФФ з футболу, яка проходила на гаревому майданчикау навчально- виробничого комбінату з  8 по 22 березня фінішувала.

Майже місяць тривав цей турнір, сенсації не сталось,  до остатнього туру на переможця претендувало три команди.

Заключний тур , дещо відрізнявся від попередніх. В кожному турі одна із команд грала по два поєдинки, а в остатньому зразу три команди зіграли по дві зустрічі.Першими на майданчик вийшли головні конкуренти, місцевий ФК «Володимирець» та каноницький «Промінь», тут сильнішими були Володимирчани перемігши свого суперника з рахунком 3:1. В дуже цікавій і результативній боротьбі пройшов другий  поєди-  нок туру між командою «Ветеран» та ФК «Половлі»  де сильнішими  були ветерани перемігши свого суперника з  рахунком 5:1.

В третій зустрічі футболісти канонич з мінімальним рахунком 1:0 переграли «Полісся»  Зелене. Заключний поєдинок туру між ветеранами та МФК вирішував долю чемпіона, гравці двох команд показали дужу цікавий і красивий футбол, на перерву ко-манди  пішли з нульовою нічиєю, а от ругий тайм розпочався атаками молодших футболістів , і це привело до двох красенів голів уворота ветеранів, лише   за декілька хвилин до кінця зустрічі  рахунок скоротився, отже 2:1 на користь МФК і  перше місце уцій першості.

Команда-переможець нагороджена грамотою та  кубоком  ВРФФ, команди призери грамотами.

Турнірна таблиця відкритої зимової першості  ВРФФ з футболу 2015р.

Команда

і

в

    Н

П

м

о

1

«МФК Володимирець»

4

3

1

0

12-6

10

2

«Промінь» (Каноничі)

4

3

0

1

6-3

9

3

«Ветеран» (Володимирець)

4

2

0

2

8-6

6

4

 «ФК Половлі» (Половлі)

4

1

1

2

4-9

4

5

 «Полісся» (Зелене)

4

0

0

4

3-9

0

 

Голова Володимирецької РФФ                                 С.Вінник
 

У вас недостатньо прав для коментування.