Поступилися в драматичному фіналі

( 0 Votes )

У Рівному 9 грудня відбувся фінальний етап чемпіонату області з футзалу серед збірних команд міст та районів. Збірна нашого району, яка через відсутність фінансування, брала участь у даних змаганнях на «голому ентузіазмі», скинувшись на бензин хлопці спочатку забезпечили собі участь у фіналі, вийшовши з групи (обіграли Рокитне, Дубровицю та з Березним зіграли в нічию). 

 Шість фіналістів спершу змагалися у двох фінальних підгрупах. Володимирецька команда після нічиєї із Костопільським районом (4:4), обіграла Радивилівський (4:0) і завдяки кращій різниці забитих м’ячів (костопільці обіграли радивилівців з рахунком 4:2) зуміли потрапити до «головного фіналу». У іншій групі рівняни здолали команди Березнівського (4:2) та Гощанського району (9:0) (у грі між собою кращими виявилися гощанці, які перемогли березнівців – 3:1). 

 Вирішальний матч команди Рівного та Володимирецького району завершили бойовою нічиєю (5:5), натомість в серії післяматчевих пенальті вдача посміхнулася минулорічним чемпіонам.

У вирішальних поєдинках глядачі побачили цікаву боротьбу та багато голів. В обох випадках в основний час не визначив сильніших. У грі за 3-4 місця Гощанський район обіграв Костопільский – 7:6 після ударів «з позначок» (1:1 в основний час). В матчі за «золото» команда міста Рівного зуміла в останні хвилини поєдинку відігратися (5:5) та продемонструвала кращі якості у пробитті пенальті, аніж наші хлопці – 11:10.

На цій мажорній ноті ми закінчили футбольний сезон, за який і хочеться подякувати всім причетним до футбольного життя Володимиреччини, а особливу подяку хочеться висловити гравцям та вболівальникам, які незважаючи на всі негаразди, успішно завершили сезон…

АНОНС: У неділю 16 грудня 2012 року в приміщенні Полицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбудеться чемпіонат району з настільного тенісу та заключний етап кубку району з шахів.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.