ЦРЛ – чемпіон району з міні-футболу

( 0 Votes )

У неділю, 15 листопада, фінішував чемпіонат району з міні-футболу. Цьогорічна фінальна частина чемпіонату показала, що рівень районного футболу значно виріс. Команди, які торік вважалися аутсайдерами та середнячками у міні-футболі, сьогодні  стали головними конкурентами за чемпіонство.

Як і в попередніх двох етапах, шість команд були розбиті на дві групи. Першими на штучний майданчик стадіону «Янтар» вийшли учасники групи «А» – футболісти Володимирецької ЦРЛ та Зеленого. Команда лікарів тут була сильнішою, перегравши суперника з рахунком 5:0.

Поєдинок у групі «Б» пройшов з перевагою гостей. Місцевий  МФК, недооцінивши свого суперника, поступився з рахунком  4:2 футболістам з Балахович.

Далі на майданчик вийшли команди Зеленого та Полиць. Тут перевага за Полицями, які повністю переграли свого суперника. Рахунок цієї зустрічі – 4:1 на користь команди Полиць. Другий поєдинок у групі «Б» між Любахами та МФК пройшов з повною перевагою гостей. 

Отже, програвши і другий поєдинок з рахунком 3:0, команда МФК втратила всі шанси в боротьбі за нагороди. Хто буде грати у фіналі з групи «А», вирішувалось у матчі між командами Полиць та ЦРЛ. Тут бойова нічия – 2:2.

За рахунок різниці  забитих-пропущених м’ячів  до фіналу за основний трофей чемпіонату вийшла команда Володимирецької ЦРЛ. Знаючи суперника-фіналіста,  на поле вийшли команди групи «Б» Балахович та Любахів. Гравці з Балахович, не дивлячись на те, що грають з чемпіоном району та фіналістом суперкубка, дуже легко переграли свого суперника, рахунок зустрічі – 3:0 на їхню користь.

Та найдраматичнішим та найвидовищнішим матчем фінальної частини чемпіонату став поєдинок за 3 місце. Дві команди показали дуже швидкісний та атакуючий футбол. Гравці обох команд часто проводили заміни, за рахунок чого вони встигали як атакувати, так і вертатися в захист,  це й прикрасило гру. Основний час – нічия 3:3. Післяматчеві  пенальті краще пробили футболісти Любахів, отже, 7:4, і в них третя сходинка.

Гра за 1-2 місце між ЦРЛ та Балаховичами  пройшла за повної переваги володимирчан. Гості,  напевно, не розрахували свої фізичні сили і ніяк не встигали реагувати на швидкі атаки суперника. Програвши з рахунком 4:0, Балаховичі другі.

Перше місце і основний трофей чемпіонату району з міні-футболу – в комади Володимирецької ЦРЛ.

Сергій Вінник,

голова ВРФФ.
 

У вас недостатньо прав для коментування.