Як володимирчани на футбол до Києва їздили

( 0 Votes )

Благодійний фонд «Наш Край» народного депутата України Василя Яніцького вже традиційно радує своїх поліських футбольних фанів.

Цього разу вболівальники мали можливість насолодитися видовищним матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на стадіоні «Олімпійський» у Києві між українським "Динамо" /Київ/ і англійським "Манчестер Сіті" /Манчестер/.

Таку непересічну подію, а ажіотаж навколо квитків на матч був страшенний, принесла нам успішна гра динамівців у груповому турнірі Ліги чемпіонів. І хоча цього разу команда Сергія Реброва непогано розпочала матч та діяла активніше гостей, проте грубі помилки футболістів "Динамо" у першій грі проти "Манчестер Сіті" призвели до поразки 1:3 та зробили шанси киян на чвертьфінал Ліги чемпіонів примарними. Загальною для "Динамо" була проблема відсутності ігрової практики, адже кияни цього року ще не провели жодної офіційної гри. У підсумку це виявилося чи не найважливішим фактором, який зіграв на руку супернику.

Після закінчення матчу, народний депутат України Василь Яніцький зустрівся з учасниками поїздки, де у дружній теплій атмосфері відбулося обговорення гри. Поміж іншим, парламентар жартома сказав: "Друзі, вибачте за результат зустрічі. Тут я був безсилий щось змінити!"

І дійсно, ніхто крім футболістів та тренера не знає краще відповідь на питання - чому поразка? У підсумку, Динамо програє вкрай важливий домашній матч з різницею у два голи. Тепер на Туманному Альбіоні підопічних Реброва врятує лише диво. Будемо на це сподіватись…

 



P.S._Чисельна армія поліських вболівальників висловлює щиру подяку народному депутату України Василю Яніцькому за організацію поїздки на футбол до Києва.

Михайло СЛОБОДЗЯН,

помічник-консультант народного депутата

 

У вас недостатньо прав для коментування.