"Ізотоп – РАЕС" виходить в лідери

( 0 Votes )

Команді з атомної станції вистачило першої перемоги у чемпіонаті Рівненщини з футболу, щоб очолити турнірну таблицю змагань елітної ліги області.

Трапилося це минулої неділі у Млинові, де ізотопівці доволі легко – 3 : 0 обіграли місцеву „Вілію”. Голи у гостей забивали Віктор Кирях, Олександр Поляков та Сергій Чугай. Останній ще й не реалізував пенальті. Станційники набрали 5 очок і, як мінімум, до наступного туру триматимуть перше місце у чемпіонаті.

Також прем’єрною перемогою розжилися і дублери основної команди, щоправда, далась вона їм у нелегкій боротьбі – 3 : 2. Поєдинком у Березному проти місцевого „Случа” дебютувала серед „вищого” обласного товариства Рафалівка, проте назвати цей виступ вдалим навряд чи можна – 0 : 2.

Ще в одній зустрічі у Садовому місцева команда розписала нічию – 1 : 1 із сарненським „Маяком”.

10-го травня у Рафалівці відбувся перший півфінальний поєдинок Кубка Рівненщини, в якому господарі приймали ФК „Малинськ”. Гості перемогли, передусім, за рахунок досвіду – 2 : 0 (голи Анатолія Онищука та Дмитра Луцюка).

Днем раніше став відомий перший фіналіст – сарненський „Маяк”, бо після погрому на сарненській „Мрії” – 0 : 6 гощанський АГАТ відмовився від повторного поєдинку.

У другій лізі володимирецька „Енергія” мала вихідний, а всі інші учасники змагались між собою. Тож після трьох турів турнірний рейтинг очолюють рівненський „Водник” та здолбунівський „Експрес” – по 7 очок.

У суботу стартував і ветеранський чемпіонат області серед гравців, старших 35-ти років. У ньому беруть участь 15 колективів, розділених на дві групи за територіальним принципом. До групи „Північ”, крім традиційних учасників з Дубровиці, Рокитного, Сарн, Володимирця, Вараша та Костополя, додалась ще й команда з Березного.

На жаль, стартова зустріч для ветеранів Володимирецького району склалася невдало – у двобої з гостями з Сарн вони першими пропустили гол – 0 : 1, потім з пенальті відігралися – 1 : 1 (Олександр Ярута), а в середині другого тайму знову отримали м’яч у власні ворота та поступились – 1 : 2. Два інші поєдинки нашої групи – Рокитне – Костопіль та Березне – Дубровиця закінчились без взяття воріт – 0 : 0.У другому турі володимирчани гостюватимуть у Костополі.

У районних першолігових перегонах дві зустрічі були перенесені, тож відбулося лише 4 матчі. На перше місце вийшли Великі Телковичі, які обіграли одноклубників з Сопачева на їхньому полі – 1 : 0 (7 очок). Любахи виграли – 2 : 0 у Зеленому завдяки голам О. Буткевича та Р. Шкута. З таким же рахунком – 2 : 0 Воронки подужали Кідри, а Полиці таки дотисли – 2 : 1 володимирчан із МФК. А на День Перемоги МФК вдома розійшовся внічию – 2 : 2 з „Монолітом” (за господарів двічі забив Сергій Жданюк, за гостей – Володимир Годунок та Сергій Кедич), а Каноничі легко (3 : 0) розібрались з Воронками зусиллями Василя Волосячика та двох Ігорів – Черевача і Вороб’я.

У другій районній лізі теж зіграно третій тур і спостерігається двовладдя. Лідерів з Антонівки після нічиєї в Озері – 2 : 2 наздогнали Лозки, що здобули три очки у Новаках – 2 : 1 після влучних ударів Василя Бабича та Стаса Вознюка. У обох колективів – по 7 очок. Гол престижу у новаківців забив Василь Будник.

Інші результати туру: Жолудськ – Жовкині 0 : 3, Біле – Довговоля 2 : 0, Заболоття – Половлі 1 : 4, Хиночі – Мульчиці 1 : 1 (голи Святослава Кречка з Хиноч та Михайла Перчиця з Мульчиць).

Юрій Ковалець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.