Футбол: гонка за лідером триває

( 0 Votes )

Загострилася боротьба за титул кращої команди у першій лізі чемпіонату Володимиреччини з футболу.

Чемпіонська інтрига поновилася після другої поспіль поразки головного претендента на золоті медалі – варашського „Моноліта”. І якщо програш вдома Любахам – 1 : 3 ще якось можна пояснити ну, скажімо, випадком при праці, то „проліт” 1 : 5 у Воронках якось не до лиця колективу з чемпіонськими амбіціями. Хоча до перерви гості ще якось трималися – рахунок був – 1 : 1.

А от у другому таймі монолітівці „підсіли” насамперед фізично і голи до їхньої сітки посипалися як з рогу достатку. У господарів двічі забивав Віктор Хомич, по разу – Чугаї Олег та Роман і Іван Янковський. Гол престижу в активі Василя Квачука.

Натомість Кідри в напруженій боротьбі у себе обіграли 3 : 2 Зелене і тепер знаходяться на відстані одного виграша від енергоремонтників.

На тижні Телковичі подужали володимирчан – 1 : 0 і обійшли їх у турнірній таблиці.

Каноничі виграли – 2 : 1 у Полиць і залишили таке неприємне останнє місце, а його зайняв Сопачів по нічиї – 2 : 2 у Цепцевичах.

 У другій лізі два претенденти на підвищення у класі – Жовкині та Лозки отримали по три очки без бою після зняття зі змагань Білого та Озера.

А от Заболоття пригальмувало, поступившись у Жолудську – 1 : 2.

Не змогли взяти очки у Мульчицях Половлі – 1 : 3 (за місцевих футболістів двічі відзначався Богдан Калінка і раз – Іван Першута), а от Довговоля вдома вчинила справжній погром Антонівці – 7 : 0, яка під кінець перегонів якось зовсім розклеїлася. За господарів поля у Довговолі тричі забивав Микола Козодой, двічі – Ігор Кисіль та по разу Роман Богдан і Тарас Котович.

Нічия у турі зафіксована лише одна і „суха” – без голів розійшлись Новаки та Хиночі. Тут попереду Жовкині – 40 очок, на друге місце вийшли Лозки – 35, а на третє – Жолудськ (34). Ще на очко менше у Заболоття, підтягнулись і Мульчиці – 30.

 В обласній першій лізі обидва наші клуби мали далекі виїзди:  „Ізотоп – РАЕС” – до Радивилова, а ФК „Рафалівка” – до Садового Гощанського району, і закінчилися вони для них більш-менш успішно: не програв ніхто. Атомники зіграли результативну нічию – 3 : 3 (юнаки виграли – 2 : 0), а рафалівчани перемогли обома складами – 3 : 0 та 8 : 0. У дорослих рафалівчан авторами голів стали: Анатолій Пархомчук (пенальті), Роман Сад та Назар Степанюк. Серед юнаків, як і раніше, на чільному місці хлопці Івана Мальця, „Ізотоп” – третій, а серед основних футболістів атомники – треті, рафалівчани – п’яті.

 Неблизька дорога була і у друголігової володимирецької „Енергії” – до Острожця Млинівського району. І звідти привезли очко – нічия 1 : 1. Тепер їх у наших земляків 27 і шосте місце змагального рейтингу.

 У ветеранських перегонах лідер „Півночі” „Ізотоп – РАЕС” теж привіз один бал з Рокитного – нічия – 0 : 0. Щоб розраховувати на вихід у півфінал, збірній Володимиреччини слід перемагати у перенесеному матчі з Березним 27 вересня у себе вдома.

 Юрій Ковалець.
 

У вас недостатньо прав для коментування.