Футзал: Фінальні змагання на першість району

( 0 Votes )

Після завершення чемпіонату селища з футзалу, де визначились три фіналісти районної першості, 3 лютого в зональних змаганнях визначились іще шість фіналістів. У Полицях футзалісти Сопачева, зігравши внічию 2:2 з господарями, більше голів забили гравцям з В.Жолудська. Гравці з Бабки переграли своїх суперників з Рафалівки та Балахович, які стали другими.

 У першій райцентрівській школі футболісти з В.Цепцевич двічі перемогли Жовкинь та Городець, молоді гравці якого розійшлися миром з рахунком 5:5 із переможцем другої ліги (наявність спортивного залу та тренування принесли другий результат).

В інших двох групах вісім команд визначили іще трьох фіналістів. Любахи у спортивному залі профтехучилища підтвердили статус минулорічного чемпіона, по черзі перегравши команди Зеленого, Білого та Новаків. Натомість у двобої за другу сходинку футболісти Білого перемогли минулорічних фіналістів Новаків 4:3. З таким же рахунком Кідри здолали Довговолю.

А переможцем стали Каноничі. Аутсайдером стала команда з Озера. Останню путівку до фіналу в драматичному матчі здобули Кідри, які за три хвилини до завершення зуміли відіграти два м’ячі та влучніше пробили пенальті.

Фінальні матчі відбудуться 10 лютого у спортивних залах першої школи та ВПУ-29, початок о10.00 год.

Також в неділю 10 лютого відбудеться районний етап спортивної гри «Сімейні перегони». Початок о 13.00 год в районному колегіумі. Усі бажаючі запрошуються до участі.

 


Юрій РИМАРЧУК,

начальник відділу з питань фізичної

культури і спорту райдержадміністрації


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.