Футзал: Дубль ЦРЛ

( 0 Votes )

Дев’ять сильніших команд району за підсумками відбіркових турнірів продовжили боротьбу за нагороди  в неділю, 10 лютого. Чи не вперше за останні роки не зафіксовано жодної нічиєї. У спортивному залі профтехучилища гравці з Бабки двічі поступились, спочатку «Аматорам» з райцентру 4:9 та Великоцепцевицьким футзалістам 2:7, які в останні хвилини вирвали перемогу у представників селища 3:2.

 Інші поєдинки проходили у першій школі. Майже без бою здалась «Феміда», по черзі поступившись Сопачеву 1:4 та минулорічному чемпіону, команді Любахів 1:9. «Сокіл» також здолав сопачівців 5:2. В третій групі у матчі за друге місце Каноничі перемогли Кідри 5:1, а сильнішими стали гравці районної лікарні, перегравши суперників відповідно 7:4 та 5:3. Переможці чемпіонату селища були сильнішими і в заключних двох поєдинках. Перегравши 7:2 Любахи та 5:2 В.Цепцевичі працівники лікарні, підкріпившись гравцями «Енергії» здобули подвійну перемогу. Матч за третє місце у впертій боротьбі виграли Любахи 2:1, підтвердивши статус бійцівської та дисциплінованої команди.

Наостанок, хочу нагадати читачам про успіхи районної команди в чемпіонаті області з футзалу, що проходив в грудні 2012 року. Наші футболісти спочатку стали переможцями зональних змагань, у фінальній трійці були сильнішими від своїх суперників з Костополя та Радивилова, а в матчі за перше місце тривалий час перегравали футболістів обласного центру, але не втримали переможний рахунок (5:5) та поступились одним мячем у післяматчевих пенальті (7:8).

Наступним районним видом спорту стане баскетбол, 17 лютого в Любахах відбудеться районний турнір, а 24 лютого в районному колегіумі – чемпіонат району.

 

Юрій Римарчук,

Начальник відділу з питань фізичної

культури і спорту райдержадміністрації

 

 

Схожі матеріали:


 


 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.