Кубок області: без сенсацій не обійшлось

( 0 Votes )

 

9-го травня відбулися поєдинки 1\8 фіналу кубка Рівненщини.

За його результатами відбулося подвійне скорочення претендентів на цей почесний приз і трапилася гучна сенсація – вибув із змагань минулорічний володар цього почесного трофею – сарненський «Маяк», який програв у Клевані – 0 : 2.

Несподівано програв іще один представник Сарненщини – кричильський «Колос», який у додатковий час поступився у Рокитному – 2 : 3.

Обидва наших першоліговці без проблем обіграли на виїзді своїх суперників з однаковим рахунком – 4 : 0. Рафалівчани – у Гощі фарм-клуб місцевого АГАТа зусиллями Назара Степанюка, Віктора Стельмаха, Романа Федіни та В’ячеслава Штиня, а «Ізотоп-РАЕС» – у Млинові «Вілію» стараннями Антона Шевчука, Миколи Засєкіна і Максима Гуменюка, який забив двічі.

Володимирецька МФК «Енергія» вдома приймала ФК «Садове» з Гощанського району і не зуміла переграти хлопців Володимира Новака, поступившись з рахунком – 1 : 3. Гол престижу при рахунку 0 : 3 у господарів забив їхній капітан Василь Новицький. У чвертьфіналі «сліпий» жереб звів Малинськ з ОДЕКом, АГАТ з «Ізотопом», Рафалівку з Садовим, а Клевань – з Рокитним. Базовий день чвертьфіналів – 23 травня.

 Третій тур першолігового чемпіонату області приніс першу поразку рафалівчанам, які програли у Сарнах кричильському «Колосу» 1 : 2, маючи багато голевих моментів і ведучи в рахунку – 1 : 0 після влучного удару Віктора Стельмаха…

Зате рафалівським юнакам пощастило не лише відігратися у зустрічі зі своїми кричильськими однолітками з рахунку – 0 : 2, але й вирвати три очки – 3 : 2. Це заслуга Миколи Гребеня, який відзначився дублем, та Віталія Волощука.

Уник таких драматичних колізій «Ізотоп». Атомники зуміли без втрат повернутися із Клевані – 2 : 1 (забивали Максим Гуменюк та Олег Якубський).

 У другій лізі (група «А») відбулися лише два матчі, бо гру «Енергії» та здолбунівського «Експреса» перенесено на середину червня. Малятинське «Полісся» вдома мінімально подужало 1 : 0 дубенський «Імпульс», а ОТГ «Клевань – Оржів» не залишила шансів Зарічному – 3 : 0. Тепер обидва переможці наздогнали у турнірній таблиці володимирчан – у всіх по 6 очок.

 У минулі вихідні почалися обласні ветеранські перегони. В північній групі відбулися два поєдинки: Дубровиця – Костопіль 0 : 0, «Ізотоп-РАЕС» – Березне 3 : 1. Перший гол залетів у ворота гостей по серії рикошетів від когось із захисників, а два інших – то справа ніг форвардів господарів Сергія Кедича та Олександра Колоса. Збірна Володимирецького району свою стартову зустріч проводить вдома 19-го травня проти дубровичан.

 Зіграно третій тур і у першій лізі районного чемпіонату, причому без переносів. Результати ігор: Кідри – МФК 3 : 3, Цепцевичі – Любахи 4 : 0, Жовкині – Воронки 0 : 2 (голи Максима Пастуха і Віктора Хомича), Жолудськ – «Моноліт» 1 : 3, Каноничі – Телковичі 4 : 1, Полиці – Сопачів 0 : 2 (Роман Шишко і Давид Гузоватий). Гра другого туру Воронки – Цепцевичі 3 : 1. На чолі турнірки Сопачів та Воронки – по 9 очок.

 Два поєдинки відбулося у другій лізі (гра Мульчиці – Хиночі перенесена на 17 травня). Половлі – Балаховичі 1 : 0, Зелене – Новаки – Озеро 1 : 4. У гостей по «дублю» зробили Станіслав Печончик та Дмитро Волочнюк. Тут попереду теж тандем Половлі з Новаками – по 4 очки.

Юрій Ковалець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.