ФК «Енергія» Володимирець: бути чи не бути?...

( 0 Votes )


Чи продовжить своє існування районна команда з футболу «Енергія»? Чи отримають нагоду прихильники футболу насолодитись грою своїх улюбленців у цьому сезоні? Подібні питання останнім часом доводиться чути постійно.

 Стурбовані не лише футболісти та тренери команди, а й численні вболівальники. Питання про те, що футбол для Володимирця – свято, доводити зайве. Матчі за участю районної команди з футболу щонеділі відвідують до тисячі глядачів. На стадіон «Янтар» для підтримки команди збирались не лише жителі Володимирця, а й жителі віддалених від районного центру сіл. 

Останніми роками команда значно покращила свої досягнення, з другої ліги підвищилась в класі до першої ліги. За останніх два роки успішно виступила в кубку області та досягла середніх показників в чемпіонаті області серед команд першої ліги. Команда, в якій грає кращий бомбардир минулого чемпіонату, своєю грою та результатами здобула собі повагу серед кращих колективів області. Разом з основним складом підвищував свою майстерність і юнацький склад команди, який став за два попередні роки призером чемпіонату та фіналістом кубку області. Декілька перспективних юнаків претендують на місце в дорослій команді.

Завдячуючи фінансовій підтримці з районного бюджету, команда щороку підвищувала свою майстерність. На даний час з районного бюджету можливості утримувати команду не має. Пошуки мецената, який узяв би витрати на утримання районної команди, результату не дали. Через нестабільний фінансовий стан гравцям команди поступають пропозиції від інших колективів. Тому питання щодо участі районної команди в чемпіонаті області з футболу лишається відкритим.

З метою забезпечення участі районної команди в обласних змаганнях звертаємось до жителів району, підприємців та меценатів з проханням матеріальної допомоги.

Банківські реквізити для тих, хто має можливість фінансово підтримати команду «Енергія»:

Р/р 26002060332487 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 333391, код 35434397. Отримувач – Володимирецька районна федерація футболу.



 

У вас недостатньо прав для коментування.