Турнір на Кубок Володимирецької районної федерації футболу

( 0 Votes )

Лічені тижні залишились до старту офіційного весняно-літнього футбольного сезону, тому наразі у всіх команд області гаряча пора – потрібна змагальна практика. Кузнецовські команди «Ізотоп – РАЕС» і «Моноліт» вирішують вищезгадану проблему шляхом участі у традиційному турнірі на Кубок Володимирецької районної федерації футболу, який стартував у райцентрі 6 квітня за участі 8-ми кращих колективів Володимиреччини.

 Колективи за жеребом поділені на дві групи, де учасники змагатимуться по коловому принципу, а потім лідери груп розіграють 1-2 місця, а віце-лідери – 3-4. До однієї групи потрапили дві володимирецькі команди – «Енергія» та МФК, «Моноліт» і цепцевицька «Горинь», до іншої – «Ізотоп», сопачівський «Стир», любахівський «Сокіл» і «Зоря» з Воронок.

Для ізотопівців два стартових тури вийшли доволі легкими і результативними – підопічні тренера Бориса Котка розгромили спочатку сопачівців – 6 : 1 (Олександр Колос – 2, Роман Лоза, Віктор Манзюк, Сергій Тарасюк, Олег Скиба). А в неділю переграли і любахівців – 5 : 0 (Олег Якубський – 2, Олександр Павлик, Микола Засєкін, Олександр Колос), тепер вони ведуть перед у змагальному рейтингу з 6-ма очками. По три мають стиряни після перемоги над воронківцями – 2 : 1, а ті ж зоряни у несподіваній звитязі над «Соколом» 1 : 0. Любахи перед останнім груповим туром мають 0 очок і 0 забитих м’ячів.

 Монолітівці найперше мінімально (0 : 1) поступились володимирецьким «енерджайзерам» (переможний гол в активі Станіслава Печончика), а потім теж за рахунок єдиного гола Володимира Годунка обіграли інших володимирчан із МФК. Тут попереду «Енергія» – теж 6 пунктів (перемога над «Горинню» 5 : 1); по три мають МФК (виграли в тих же цепцевичан – 3 : 1) і «Моноліт». Без очкових здобутків поки що «гориничі». Дограватиметься турнір 13-14 квітня.

 А тим часом став відомий переможець обласного Меморіалу Володимира Шморгуна (змагання завершились 7 квітня у Рівному). У фіналі оржівський ОДЕК у серії пенальті (4 : 1, основний час – 0 : 0) подолав дебютанта еліт-ліги області ФК «Малинськ» Березнівського району. Третіми цього ж дня стали гощанці, які у «втішному» фіналі за 3-4 місця переграли 2 : 0 «Сокіл» з Садового.

 Відбулось також жеребкування 1/16 фіналу Кубка Рівненщини. Наші ізотопівці 21 квітня на виїзді поміряються силами з християнським ФК «Надія» з Рівного.

 

Ю. КОВАЛЕЦЬ

 

У вас недостатньо прав для коментування.