«Енергія» здобула Кубок районної федерації футболу

( 0 Votes )

14 квітня, у похмурий недільний полудень у Володимирці, на колишньому мотобольному полі завершився традиційний весняний турнір на Кубок Володимирецької районної федерації футболу. Володарем почесного трофею знову стали номінальні господарі поля – володимирчани, які в заключному поєдинку змагань мінімально (1 : 0) здолали кузнецовський «Ізотоп – РАЕС».

Гра пройшла за рівної боротьби, хоча моментів більше було у гостей. Проте кузнецовські нападники Олександр Колос і Олег Якубський свої виходи віч-на-віч з кіпером суперника не використали (а було їх по три на брата). А от місцевий суперстрілець Віталій Брикса із двох нагод одну (у другому таймі) реалізував. Причому складається враження, що Віталій спеціалізується виключно на голах у ворота «Кузні», а у двох випадках з трьох його м’ячі приносять перемоги «енерджайзерам».

Недільний поєдинок став генеральною репетицією старту чемпіонату області, адже за примхливим жеребом саме ці команди зустрінуться 28 квітня у першому турі змагань у Кузнецовську.

А трохи раніше вищезгаданих подій на тому ж місці 3-4 місця в турнірі розіграли сопачівський «Стир» та кузнецовський «Моноліт». Кращими виявились стиряни – 2 : 1, вони ж забили усі три м’ячі – Василь Яйченя (з пенальті) та Ігор Ткач – у чужі ворота, а Борис Данилко – у свої.

Днем раніше ізотопівці провели одну з останніх тренувальних ігор проти однієї з кращих команд чемпіонату Волині – луцького колективу «ВОТРАНС – ЛСТМ», за який, до речі, нині виступає колишній нападник збірної України Тарас Кабанов. Кузнецовці, хоч і вели по ходу двобою 1 : 0, все ж програли – 2 : 3 (голи Миколи Засєкіна і Романа Лози).

Юрій Ковалець.

 

Матеріали до теми:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.