Що люди думають про незалежність?

( 0 Votes )

 

Ми вирішили запитати у жителів нашого району, що вони думають про незалежність нашої держави та що вони хотіли б змінити у ній.

 

Ольга, молода мама, 27 років: Не думаю, що Україна дійсно незалежна. Ми маємо не те, на що сподівалися, хотілося б жити краще. Насамперед варто змінити владну верхівку, яка піклується тільки про власну кишеню. Вони ж про людей зовсім не думають!

 

Анатолій (за 50 років, не побажав розповісти про себе): Вважаю, що у нашій державі немає ладу тому, що ми всі говоримо на різних мовах. Потрібно запроваджувати не другу державну мову, а досконало вивчити рідну мову, яка об’єднає усіх.

 

Марія, пенсіонерка, 64 роки: Та яка вже тут незалежність! Нічого у державі немає, скрізь хабарництво, корупція! А хотілося б, аби пенсія хоч трохи більшою була, навіть на ліки іноді не вистачає.

 

Віра, 35 років: На мою думку, Україні потрібно дуже багато змінити, перш за все –владу. Вони про людей не те що не піклуються, навіть не думають. Не знаю, скільки ще ми так протягнемо…

 

Михайло, безробітний, 28 років: У цій «незалежній» державі хай би спочатку дороги зробили, а то не пройти не проїхати! От як ми можемо думати про якесь нормальне майбутнє, якщо навіть не маємо по чому до нього іти? А робочі місця? Де ж знайти хорошу та стабільну роботу та ще й з доброю зарплатнею? Змушені їздити на заробітки по всьому світу, або навіть емігрувати.

 

Павло (до 50 років): У країні зараз таке робиться, що іноді страшно й на вулицю вийти. Раніше такого не було. От кажуть у новинах – потрібно орієнтуватися на Євросоюз. Та нам потрібно об’єднатися з Росією, так, як колись було. І алкоголь після одинадцятої продавали, і з наркоманією та проституцією боролися. Цю всю погань з Європи ж завезли!

 

Віктор, адвокат, 31 рік: Я вважаю, ми мали б іти до європейських стандартів і робити щось із нашим законодавством, бо таке відчуття, що у в’язницях не ті люди сидять. А де поділися наші безкоштовні медицина та освіта? Немає, зникли! От і живи, як можеш, а з тебе тим часом здиратимуть гроші за повітря, яким дихаєш.

 

Розмовляла Анна ЛОГВИНЕНКО.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.