Гороскоп від Галини Тєтєнєвої: що несе дикий Кінь 2014 року?

( 0 Votes )

На 2014 рік, рік синього-зеленого дерев’яного Коня, який законно вступить в права лише 21 січня 2014 року, переважна більшість прогнозистів зовсім відмовилася від передбачень. А відомі астрологи зупинилися лише на поверхневому опису самого року, аби не зачіпати тих подій, що вирують навколо нас. Хто знає, куди кинеться цей Кінь: чи наліво, чи направо?

А те, що стояти він на місці не буде, це вже точно. Кінь –тварина перемін. Непередбачуваних. Як в Історії, так і в житті. Тому астрологи стверджують, що для кожного виду діяльності, професії і класу бізнесу треба складати окремий прогноз.

Популярні календарі типу «Нострадамуса» усім знакам Зодіаку понаписували похвальні і перспективні оди, аби їх товар до Нового року був успішно проданий. Та хто у Володимирці чи на хуторі Олізарка знає складача того астрологічного календаря? Що йому можуть «закинути», коли часто астрологічні прогнози далекі від сьогодення і дійсності?..

Ми будуємо свій гороскоп на класичній нумерології, астрономії і математичному аналізі розташування небесних світил над територією області і нашого району. А це – невеличкий простір на карті України.

Отже, 2014-й!

Привітайте самі себе і свого Ангела-охоронця, що дав вам змогу читати ці рядки. І як кажуть у такі дні: «Дай, Боже, за рік діждати!» Адже ми вступаємо у дикий непередбачуваний час. Це справді час дикого Коня, вихватки якого непрогнозовані. Ми знаємо, що Коні гарні і ласкаві, миролюбні тварини. Але Кінський гнів не має меж. Це – така приказка. А тепер реалії.

Наша планета Земля у сім’ї Сонячної системи в грудні 2012 року відірвалася від простору сузір’я Плеяд, і курсує у бік сузір’я Оріона. Того самого сузір’я, яке ми згадуємо зашифрованим у молитві «Отче Наш». Коли вчені математики по буквах розклали в алгебраїчному виразі молитву, графіки намалювали їм повністю сузір’я Оріон, навіть ще із декількома небесними тілами, яких не видно із Землі.

Сьогодні маємо прийняти той факт, що Сонячна система рухається в просторі і часі, і невідомо, чи то до планети Земля прилетіла комета ІСОН, чи ми сіли їй на хвіст (у прямому значенні слова). Бо на Різдвяні свята, аж до Водохреща, наша Земля саме проходитиме через її хвіст. Будуть падати на Землю «зірки-вогники», як щороку у серпні. Це – перший подарунок жителям Землі від 2014 року.

Одні вчені та віщуни твердять, що ця комета ІСОН хороша і несе позитивні зміни. А от старі хроніки (зокрема, слов’янських волхвів), стверджують протилежне. Мовляв, будь-яке інопланетне тіло у нашій Сонячній системі – вже передвісник перемін.

А ПЕРЕМІНИ не можуть бути тільки хорошими. Це треба враховувати.

Східні пророки стверджують, що на цій кометі ІСОН летять до планети Земля Великі душі. А наші вчені та прості лікарі-інфекціоністи хвилюються, аби «хвостата» гостя не підкинула землянам якоїсь нової зарази, зокрема, хвороб крупних тварин, таких, як слони, бегемоти, жирафи, яки, буйволи, коні, корови, тощо.

Як бачимо, 2014 рік не вступив у права, а вже стільки задав думок і клопоту.

Враховуючи, що Коні делікатні до їжі (квасолі не їсть і з «свинячого» відра води не вип’є), то ще до Нового року варто подбати про повний запас продуктів на свята. Включаючи і недалеку перспективу Пасхи, щоб борошна та цукру вистачило і на цей празник. Зараз можна посміятися, а потім подякуєте…

         Для Володимиреччини буйний норов нового року розпочнеться великим напливом послідовників і прихильників Святого Іллі. А він є покровителем податкової, фінансових інспекторів, усіх перевіряючи органів і структур (окрім міліції і прокуратури). В правоохоронців, як і в суддів, гряне своя перевірка і пертурбація, можливо, скорочення через укрупнення. Потім знову поділять і знову – відсів. Так стоїть і на державних службах. Але все на папері, користі з таких реформ небагато. Потім правда вийде… Прикро, що Закон не діє. Та найбільш паралізуючими будуть фінансові перевірки, пошуки документації та дозволів. Вони вдарять по найболючішому – медицині й освіті. Органи фінансового контролю наче спеціально прискіпуватимуться до тих колективів, які ще працюють. Штрафи стануть звичними, як «Добрий день!»

У великих містах продовжиться протистояння. Більше кварталу пануватиме безгрошів’я, буде велика нестача готівки. А, можливо, це спеціальна підготовка для введення єдиної (або віртуальної) грошової одиниці.

Суди знову закидають старими справами і новими вимогами. Якийсь новий Закон і нова робота у працівників ДАІ. Як не прикро констатувати, число ДТП на одному місці росте. Знову звинуватять міліцію. Стоїть два варіанти (аж очам віри нема!): вибори у селі свого «участкового» (щось подібне до американського інституту шерифів) і… повна ліквідація (у що я особисто не вірю) МВС. Найпевніше – зміна вивіски.

         Безсовісна політика наробить ще багато біди. Подумайте кожен про себе. Політика ще нікому не дала хліба. Не потрібно нікого підтримувати – краще скопайте грядку та посадіть картоплину: у червні-липні як знайдете. По прогнозу показує: майже півроку на державних олімпах буде «цирк на дроті». Держава без реальної влади. Це страшно. Як циганське прокляття, коли циганка просить гроші, а ви не даєте: «Щоб у вашій хаті не було ні старшого, ні меншого!» Інтриги. Розкриття таємниць. Відставки. Помста дволикого Януса. І все це з Києва через Рівно добереться до нас. А тут як в електриці: кінцева фаза убивча.

Зради. Великі і маленькі. На владному олімпі і в сім’ї. Займайтесь селянською фізичною роботою, вкладайте копійки у спорт. З розумом і без особливих емоцій відвідуйте збори, мітинги, якщо вас туди відправляють. Але пам’ятайте: серце у вас одне, і мітинг за ваше здоров’я лікарю не заплатить. Хочете пожити? Дивіться старі кінокомедії, співайте пісні, моліться. Зараз це не заборонено. Копійка прийде до кожного з нас, законно, починаючи з липня-серпня.

Не пропустіть весну, щоб восени мали хоч щось зібрати…

Виграє той, хто найбільше часу перебуватиме на свіжому повітрі, в полі, біля водойм, у лісі.

Резонансні точки на карті району: Городець, Ромейки, Антонівка (земля, сімейний поділ). Новаки, Озеро, Трипутні, Грані Дубровицького району, Степангород Володимирецького та Сварицевичі Зарічненського району (доля голів сільрад і дорогих їм людей, контроль, вогонь, зброя). Полиці, Кузнецовськ (вода, земля, зброя, вогонь, діти).

Щоб не трапилось, дипломатія переможе. Менше скандалів. Розрахуйтеся з боргами. Не лізьте, не суньтеся в кредити. До кінця року все заспокоїться.

Рік хороший для концертних програм, цирку, самодіяльних артистів, сумлінних творчих людей.

Для маленького Коника в цьому році краще народитися в холодну пору, тобто зимою.

 А тепер по кожному знаку Зодіаку, що кого чекає у 2014 році.

 МИША (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) – рік катастроф. З усіх боків – проблеми. Борги, борги, борги. Побори їх – і будеш на Коні.

БИК (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) – в нього все ладиться. Його робота принесе прибуток. Хай скористається цим роком.

ТИГР( 1950, 1962, 1974, 1986, 1998) – хай чим-небудь займеться. Треба, щоб він був зайнятим новою роботою. Він поза небезпекою.

КІТ (ЗАЄЦЬ) (1951, 1963, 1975, 1987, 1999) – цей рік загалом для них спокійний. Нові плани. Кохання.

ДРАКОН (1952, 1964, 1976, 1988, 2000) – він використає випадок, щоб протиснутися наверх.

ЗМІЯ (1953, 1965, 1977, 1989, 2001) – обережно: любовні неприємності! Цей рік дуже бурхливий для Змії і вимагає великої мудрості, щоб все перемогти і нічого через кохання не втратити.

КІНЬ (1954, 1966, 1978, 1990, 2002) – як не дивно, але цей рік не добрий  для свого знаку. Що стосується року Вогняної Кобили (а це – 1906, 1966, 2026), то він взагалі може бути трагічним.

КОЗА (ВІВЦЯ) (1955, 1967, 1979, 1991, 2003) – хороший рік. Все веселить, подобається, особливо, поїздки.

МАВПА (1956, 1968, 1980, 1992, 2004) – хоча не любить вистав, але може знайти собі вигідну роботу.

ПІВЕНЬ (1957, 1969, 1981, 1993, 2005) – все добре. Ці неприємності і перипетії його веселять до тих пір, допоки не торкнуться його особистих інтересів.

СОБАКА (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) – роздратування. Він хотів би прорватися в епіцентр подій, але не впевнений в перемозі.

СВИНЯ (КАБАН) (1959, 1971, 1983, 1995, 2007) – у сфері почуттів одні неприємності. Переведіть «стрілки» на любов до природи. Виграєте. Неблагонадійний період (для політика).

         Щасливі дні року – неділя і понеділок.

Екзаменуючі місяці року – січень, лютий, липень, серпень.

Хвороби року – шлунково-кишковий тракт, нирки, нервові стреси і головні болі. Не зловживайте гострою їжею – рекомендують лікарі.

У пошані року – огірки, гриби, соки цитрусових, яблука,виноград, молоко і молочні продукти.

Протипоказані алкогольні напої. Хоча дехто стверджує, що Коні «шампанське відрами п’ють».

З Новим роком!

Записала Галина Тєтєнєва.

Матеріали до теми:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.