Чи настане кінець світу? Прогноз Галини Тєтєнєвої.

( 0 Votes )

Тібетський лама зробив заяву НАСА про так званий «кінець світу». Лама із монастиря Гьяндрек, розташованого біля священної гори Кайлас, відомий як Оракул Шамбали, у своєму посланні розповів, що 21 грудня 2012 року настане повна темрява.

У цей час Земля разом із Сонячною системою пройде через галактичну «нульову полосу». За словами лами, практично на всій Землі близько 10.00 ранку по московському часу 21 грудня 2012 року настане темнота і тиша. Не буде сонячного світла, електроенергії, зв’язку і звуків.

 Земля в цей момент проходитиме через галактичну нульову точку (стан простору, де гаситься рух будь-якої енергії, де затухають електромагнітні поля у всіх об’єктів). Але лякатися не потрібно, – попереджує лама.

Темнота буде перебиватися космічними спалахами, ілюзорними світочами. Така небесна феєрія триватиме приблизно три-чотири дні. Потім світло Сонця знову з’явиться.

 – Тварини Землі зарання відчують наближення періоду «космічної тьми» і зариються в нори, – говорить монах. – Люди в містах не відчують перемін, то­му матимуть місце жертви від помутніння розуму. Може загинути до 10% населення Землі.

 Оракул Шамбали розписав практичні рекомендації для землян:

1.  Треба зарання підготуватися до зміни циклів, завершити всі справи 2012 року і не починати нових. Віддати борги.

2.  До 20.12.2012 взяти своїх дітей, всі документи, гроші, запас їжі і води, і виїхати з міста на природу. Підготовити запас продуктів на 2 місяці, так як електромережа відновлюватися буде довго.

3.    Треба мати в домі запас води, дров для опалення і свічки для освітлення. Бажано мати в домі пічку.

4.  Зв’язок і телебачення відключаться, не буде мобільного зв’язку. На протязі днів темноти завісьте вікна темними шторами, не дивіться у вікна, не вірте своїм очам і вухам; не варто виходити на вулицю. Якщо й виникне така необхідність, то далеко відходити не бажано – можна заблудитися, адже не буде видно навіть власної руки.

5. Після появи світла не поспішайте повертатися в міста, краще до весни пожити на при­роді, в селі.

Повний вихід Землі із «ну­льової полоси», за твердженням тібет­ського лами, очікується приблизно 7.02.2013 року. До цього часу частково відновляться електромережі та транспортне сполучення. До кінця березня світ відновиться повністю.

– Ці події кардинально змінять світогляд людства, – вважає Оракул Шамбали. – Воно стане більш духовним. В роз­винутих і розвиваючих країнах, розцвітуть різноманітні науково-духовні вчення, системи по розвитку здоров’я і особистості.

– Це буде найважливішим ривком людства до прогресу на довгі часи, – завершує монах.

 («Тайная доктрина», №22, листопад 2012 р.).


 Наш коментар

Апокаліпсис – не катастрофа, а переродження

– Можемо тільки подякувати інформаційним нишпоркам, які винесли на загал «наукові прогнози, версії і змагання». Звичайно, можна віднести дану публікацію до чергових «страшилок». Проте…

Науковий світ давно стурбований загадками космосу. Приміром, чому землян не пустили освоювати закриту, невидиму частину Місяця, супутника Землі? Чому так багато чуток про загадкову планету Нібіру (або планету диявола)?

Якщо про неї стільки говорять, може, вона таки й справді існує? Занепокоєні російські вчені виклали на своїх сайтах ще два роки тому попередження про можливі зміни в природі Землі в зв’язку з появою цього небесного об’єкта на шляху орбіти Землі. Про «планету Х» писали древні жерці шумерів, єгипетських фараонів, американських майя. З інтервалом в 3600 років планета Нібіру курсує до нашої Сонячної системи. І завжди її приліт пов’язували з космічними катастрофами. Зникнення планети Фаетон, що розташовувалася між Землею і Марсом (після якої залишилася діюча орбіта з уламками космічних тіл), теж приписують «планеті- привиду».

 Жителі південної півкулі Землі вперше побачили її як червону крапку 15 травня 2009 року. 21.12.2012 року вона буде світитися у південній півкулі як друге сонце, тільки дуже червоне, – стверджують російські вчені. А 14 лютого 2013 року ця загадкова планета пройде між Землею і Сонцем. Чим це обернеться, якщо припущення вчених вірні, – побачимо. 1 липня 2014 року Нібіру піде геть від Землі, можливо, знов на тисячі років.

Її орбіта має видовжену еліптичну форму, а маса – від 2 до 5 мас Землі. Параметри руху цієї планети настільки дивовижні і вражаючі, що більшість вчених-астрофізиків сходяться на тому, що даний космічний об’єкт є штучно створеним і керованим кораблем. Наші предки стверджували, що 450 тисяч років на «другому Сонці прилетіли до нас Боги і ступили на нашу Землю». А артефакти? На одній шумерській печатці, що зберігається донині у запасниках Британського музею, зображені божества, які тримають в руках «шнури», які тягнуться до Сонця. Жерці пояснюють, що «пришельці врятували життя на Землі, загнуздавши капризне Сонце». Хто знає, можливо, і на цей раз Нібіру врятує нас.

А поки що зупинимося на головному: як стріти день 21 грудня? Після параду планет наша Сонячна система із сузір’я Плеяд відірветься і курсуватиме на другу сторону Галактики, до сузір’я Оріона. На цьому шляху всі планети (в тому числі і наша Земля) мають попасти під високочастотне космічне випромінювання. Втім, їх не варто боятися. Що таке високі частоти в нашому житті? Ми з ними знайомі. Це – робота телевізора, холодильника, мобільного телефону, комп’ютера, тощо.

Українців великі катаклізми обминуть, північній півкулі поталанило. Але по Рівненській області у південних районах все ж пройдуть сильні вітри. У нас «роза вітрів» займе Степангород, Хиночі та населені пункти над «варшавською трасою». Вода поливатиме всіх однаково. Атомна сусідка великих клопотів не принесе. Завбачливі енергетики «проблемні» блоки поставлять на ППР (поточно-плановий ремонт).

Щодо порад – вони не нові. Ще наші бабусі і матері вчили завжди тримати в домі «прозапас» ємкість з водою, хліб, сіль, мило, свічки і сірники.

Не завидуйте й заможним багатіям, які вже підготували бункери і розхвалюють їх на всі лади по телебаченню. Якщо Землі певний час буде відсутнє електромагнітне поле, то його не буде і на землі, і під землею.

Не треба панікувати: на все Божа воля.

 

Коментувала Галина Тєтєнєва.

 На фото: зображення Нібіру та її орбітального курсу.

 

У вас недостатньо прав для коментування.