Гороскоп на 2013 рік від Галини Тєтєнєвої

( 0 Votes )


Життя не закінчується на останньому листочку календаря за 31 грудня. Чи є у вас настінний календар, чи не має, на другий день так само встає сонечко, настає нова доба, а 1 січня приходить Новий рік. ЧАС нам непідвладний. А так хочеться, а так мріється заглянути і побачити, немов у напіввідчинені двері, що там робиться і діється у загадковій кімнаті майбутнього? Які дива? Яка розстановка сил?

 Отак, з року в рік, збиралося оте побачене за десятиліття, віки, і нашаровувалося у народний досвід, кладень мудрості і джерело. І кожного разу, коли наступала Коляда і починався Новий рік, найбільше тривожилося серце селянина-хлібороба: яким буде рік? Яку погоду принесе він? Що вродить ліпше, а що не варто й сіяти? 

Якщо колись гадали, співставляючи та порівнюючи ті чи інші прикмети, то сьогодні наука зробила значний крок уперед, і робить прогноз погоди на рік, місяць, тиждень і на день. Правда, все-таки, використовуючи столітні надбання людства, прислуховуючись до циклічності. Методологія у тісній співпраці з комп’ютерними технологіями дозволяє прогнозувати сьогодні не лише погоду, але моделювати ймовірні погодні чи сейсмічні катаклізми в тому чи, іншому регіоні. Втім, ця інформація (зокрема й про місячні цикли та проходження супутником Землі знаків Зодіакального кола), призначена тільки для «пастухів», а не для «овець». В сьогоднішніх календарях  йдуть лише поради, як успішно започаткувати справу, скласти вигідний договір і мати максимум вигоди. Якщо ви бажаєте покращити свій рівень життя, варто зважати на поради календарів.

Наприклад, вибори. Людям, які сьогодні оманом досягли висоти, найближчим часом розплачуватимуться зо «брудні» технології здоров’ям. Власник має натуральним образом відхворіти. Перші удари за брехню підуть на нирки, ноги та очі. Але таку «розплату» можна витримати, бо вона буде поділена на тих, хто йому допомагав. Тобто на нас усіх, хто йому допомагав…

2013 рік – це проблеми в охороні здоров’я, переділом землі та засобами масової комунікації (в тому числі з дорогами).

А чи він допоможе нам?

Раджу розраховувати тільки на себе і свої сили. Ніхто ніколи не принесе щось задарма на тарілочці. Час змінився. І я зовсім, не здивуюся, коли найближчим часом у нашій країні жінки після трьох місяців пологів муситимуть виходити на роботу. Хто жив і працював в Ізраїлі, вам це підтвердить. Ще один соціальний «мінус» гряде у ряді слов’янських держав, і знову запозичений із єврейської країни – своїх дітей маєш виховувати сам, а не держава.

Далі – непенсійне забезпечення. Кожен про свою старість має подбати сам. Тобто, у селі, маючи земельний наділ, треба утримувати живність, щоб вона вас прогодувала. Якщо ж продасте свою землю – вам ніхто не протягне руку. З 2013 року почнеться великий соціальний поділ на «багатих» і «бідних». Відкрите побажання селянам – бережіть свої паї, бережіть рідну землю, це ваш гарант. Вищесказане – не прогноз. Це – цілеспрямована міжнародна політика, яка вже сьогодні змушує уряди країн піднімати комунальні тарифи для населення до рівня Європи. А який у нас рівень зарплати і пенсії, це нікого не цікавить.

А тепер повернуся до прогнозу на наш район. 2013 рік – це «робота», «земля», «медицина», «геологічні розкопки», «одиночні види спорту на воді» або рибалка.

Щоб точніше подати прогноз, маємо звернутися до мудрих китайців, які ось уже понад 5 тисяч років успішно користуються своїм Зодіакальним календарем і п’ятьма елементами стихій – земля, вода, повітря, вогонь, метал, дерево.

2013-й рік несе в собі «дрібну воду над вогнем» (тобто представляє чорну водяну змію). Вода і вогонь – це вже антагонізм. Як не прикро констатувати, 2013-й буде «підбирати» весь негатив року минулого і виносити на поверхню, як непотріб, сміття. Відкриється багато таємниць, пов’язаних із документами та закулісними справами по землі. Стоїть зникнення важливих районних структур. І це не примха начальства: така історична закономірність. Вже сьогодні треба подбати про себе і подумати: чим я маю зайнятися, як лишуся без роботи? Проблеми і переміни проходитимуть у вищеназваних галузях, включаючи «висотне будівництво». Нам у районі це не грозить (бо 9-ти поверхівок у Володимирці немає), а от за Кузнецовськ серце болить. Перевірити основи всіх 9-типоверхових споруд не завадило б.

Стверджувати, що роки Змії мирні та спокійні буде невірно. Візьмемо 1941-й, 1953-й, 1965-й, 1989-й, 2001-й та інші, які найчастіше несли неспокій і зачіпали інтереси правителів. Відповідно, якісь переміни визріють на лінії «сільський голова – обласна рада», обминаючи структуру районні. Втім, доживемо до травня-червня 2013-го і побачимо. Це стосується й структури влади та соціальних питань (у нас насамперед чорнобильських, адже вимірювальних пристроїв радіації в районі практично нема, окрім лікарні та СЕС).

 Але головне, щоб наші люди «не влізли» у революційну діяльність. Здобути  нічого не здобудете, а втратите – багато. Проганяйте геть від свого дому різні партії та революціонерів: вони вас хлібом не нагодують.

Неоднозначним стане для району питання сусідства з РАЕС та її можлива приватизація. Цікаво, але розрахунки показують, що роль мас може зіграти проти корпоратизації ядерного гіганта (принаймні у 2013 році).

З’являться нові види енергії і зв’язку, електроніка увійде в селянський дім. Це вже позитив.

Наші люди стануть більше подорожувати по рідному краї, відвідувати старі і нові християнські храми, молитовні будинки та нові релігійні, далекі від християнства течії, які будуть засуджувати навіть місцеві знахарі і воювати проти них. Це щось на зразок китайської релігії цигун, тібетської дао та інших, чужих нашому краю «мережевих маркетингових схем».

Наші люди мають знати одне: слов’янська земля носить дух своїх Богів і Божеств. Привнесення чужих релігій і чужих традицій заборонено езотерикою. Не бажано вносити в хату календарі із зміями, драконами та іншими небезпечними тваринами. Вони можуть у ваш дім, у ваші серця внести неспокій, поселити хворобу тих країв, де проживають ці плазуни, і ніякий кардіолог не поставить після таких календарів вам правильний діагноз. Купуйте собі календарі, які позитивно впливають на маленьких і старших людей, де гарна природа, де здоров’я і багатство.

2013-й рік принесе багато природних перемін. Цікаво, що знову у селах збільшиться поголів’я худоби і птиці. Народ займеться власною справою і забезпеченням своєї сім’ї продуктами та всім необхідним. Пошириться рух прожити день або тиждень без покупок у магазині. Нас чекає системне повернення сільських людей до натуральної їжі, випічки хліба на заквасці та колишніх способах приготування їжі на живому вогні.

По нашому району найкращим цей рік буде для Полиць та Кузнецовська, хоча із них Змія теж візьме данину. Ромейки тягнутимуть лямку як коні (і коні в цей край бажано купувати). Непогано Кідрам, Каноничам і Антонівці. А от Новакам і Озеру «світять» великі проблеми. І не тільки в «свинарстві»: хтось «свиню» підсуне у серйозних документах.

Наперед не можна підписувати ніяких документів щодо невиконаних робіт чи зобов’язань. Це так чи інакше стосується Жовкинь, Жолудська та Володимирця. Щось показує по електриці і будівництву, якого не буде. Красносілля, Зелене, Радижево, Хиночі і Степангород піднімуться «на пір’ї і шкурах». Сюди відносяться Половлі і Зелениця, Сопачів і Собіщиці. А от Воронки матимуть великі проблеми з дітьми і пожежами. Вода і вогонь. Знову якийсь конфлікт (і то широкого, не районного значення). Замішані іноземці чи їх гроші…

Застир’я будуватиметься і процвітатиме. Там іде якесь відродження історичної правди. У них будуть змагання в плані економіки і фінансів. На Застир’ї відкриють якийсь новий цікавий навіть не вид, а галузь бізнесу. Не в Москву, а на Волинь, Застир’я будуть чоловіки їздити на заробітки.

Це коротко по сільських громадах. А так настане Новий 2013-й рік і принесе кожному із нас те, що ми заслужили. Авторський колектив «Володимирецького вісника» бажає вам тільки світлого Нового року, здійснення мрій, благополуччя і достатку у всьому.


 

Галина Тєтєнєва.


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.