2013 – рік чорної водяної Змії!

( 4 Votes )


(1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 …) Китайська назва Змії: Ши;  

Шостий знак в китайському Зодіаку; Час доби під управлінням Змії: 9:00 – 11:00 Відповідний знак західного Зодіаку: Діва; Елемент: Вогонь;  Рік Змії вступить в свої права 10 лютого 2013 року і триватиме по 31 січня 2014 року; Космічний елемент року – вода, колір – чорний.

Року Змії відповідають такі кольори, як чорний, синій (блакитний) і зелений. Стихія – вода, якій властива така характеристика, як рухливість, динамізм і мінливість. Талісман 2013 року – Чорна водяна Змія. Чорний колір – це Космос, полярна ніч, «тьма над безоднею», це колір глибини вод. Чорна Змія несе людям несподівані приховані зміни, нестабільність і мінливість. Ось чому важливо в рік Змії заздалегідь усе планувати і правильно оцінювати, перш ніж що-небудь робити. Потрібно стати у багато разів обережніше і обачнішими. 

Характер людей, що народилися в рік Змії. Це люди складні, від народження наділені мудрістю, неговіркі. Їх справи завжди йдуть прекрасно, але вони часто скупуваті. Іноді егоїстичні і пихаті. Однак можуть проявляти активну участь в своїх менш щасливих побратимів. Часто перегинають палицю, не вірячи судженням інших, покладаючись тільки на себе. Рішучі і цілеспрямовані характери, гостро переживають свої невдачі. Зовні спокійні, але жагучі натури. Зазвичай відрізняються привабливістю зовнішнього і внутрішнього, що при деякій їх легковажності веде до сімейних ускладнень. 

Ідеально підходять: Буйвіл, Півень.

Можливі варіанти: Миша, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Вівця.

Абсолютно не підходять: Тигр, Кабан. 

Людина, народжена у рік Змії, є наймудрішою і найзагадковішою у порівнянні з іншими знаками китайського гороскопу. Цілком можливо, що завдяки своїм прихованим можливостям він або вона можуть стати філософом, богословом, політичним діячем або фінансистом. Змія – це людина-мислитель, яка любить жити добре, любить книжки, музику, гарний одяг і витончену їжу. Але з усією жагою до гарних речей у житті вроджена елегантність накладає певну неприязнь до оточуючих; змія спілкується досить легковажно, вважаючи своїх співрозмовників досить дурними у порівнянні з собою.

Такі люди люблять спілкуватися на різні цікаві для них теми, однак ніколи не приділять уваги бесіді, яка повторюється або не несе в собі нічого нового; в цьому випадку їх увага розсіюється і вони повністю занурюються у свої думки. Майже неможливо зосередити хоч якусь увагу Змії на абстрактних і малозначних темах. Вони воліють зосередитися на цікавих незвичайних ідеях в інтелектуальних суперечках.

Ці люди мають загострену інтуїцію, яка дозволяє правильно оцінити ситуацію і взяти від неї все можливе й корисне для задоволення власних інтересів.

Змії впевнені в собі і зазвичай не турбують себе вислуховуванням чужої думки. Але ця сторона їх характеру має також негативний наслідок. Відмовляючись слухати конструктивні поради, своєю упертістю вони можуть створити нову неприємну проблему. Хоча для них важко часом вислухати ділову пораду, вони терплячі з проблемами інших в скрутну хвилину. Змія здатна подати руку допомоги і розглянути проблему з різних ракурсів.

Коли люди року Змії стикаються з дилемою, то, як правило, діють з властивою їм швидкістю і рішучістю, оскільки непохитно вірять в те, що роблять, і рідко марно витрачають час або енергію на безперспективні проекти.

Важливо пам’ятати, що життя складається не тільки з роботи і змагання. Людина року Змії зовсім не вміє розслабитися, і навіть під час відпочинку вони все одно думають про справи.

Цей тип людей притягує відданих і турботливих друзів. Однак їх природний гнів може може дуже швидко спалахнути від будь-якої дрібниці, особливо, якщо є підозра, що хтось використовував у своїх інтересах їх довіру чи шкодив їх близьким.

Змія завойовує світ завдяки своєму отрути і вражаючої чарівності. Змія виділяється в будь-якій юрбі, її стиль бездоганний у всьому – від одягу до вміння тримати себе. Така людина може взяти верх над будь-яким, хто виявиться у нього на шляху. Але, на щастя, зазвичай веде себе досить дружелюбно і охоче приходить на допомогу жертвам власної чарівності.

Змії багато не базікають, до того ж вони від природи дуже серйозні, тому співрозмовникам можуть видатися похмурими. З іншого боку, коли Змії потрібно сказати щось по-справжньому важливе, її красномовство не знає собі рівних, та й взагалі переконувати такі люди вміють. Крім того, їм під силу утримувати в голові величезну кількість інформації одночасно; ну і підтасувати факти (якщо потрібно) Змія цілком може.

У водяної Змії широке коло інтересів. Вона із захопленням вчиться все життя, має яскраво виражені здібності до дослідницької роботи і може стати класним фахівцем в обраній галузі. Розумна, володіє прекрасною пам’яттю і добре розбирається в питаннях бізнесу і фінансів. Говорить стримано і тихо, але володіє достатньо сильним характером, щоб домогтися свого. По ставленню до сім’ї і друзям дуже віддана.

У рік Змії народилися: А. Радищев, С. Халтурін, М. Некрасов, І. Гете, Ф. Достоєвський, В. Маяковський, Г. Гейне, Д. Дідро, О. Керенський, А. Лінкольн, Ж. Прудон, К . Ворошилов, І. Ріббентроп, К. Цеткін, Мао Цзедун.


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.