Йорданська вода - на всі випадки життя

( 0 Votes )

З листа: "Я знаю, що мене обпоїли мертвою водою. Що робити ?...

А.Н. с. Мульчиці 

ОБПОЄНОГО «МЕРТВОЮ ВОДОЮ» ВРЯТУЄ ХРЕЩЕНСЬКА ВОДА  

Коли людина помирає, у її дома або на кладовищі в головах ставлять склянку з водою і кладуть зверху скибочку хліба. Дехто наливає горілки і теж кладе хлібець або цукерки. І так цей стакан стоїть до сорока днів. Ця вода (як і будь-яка інша речовина) стає мертвою. Вона призначена новопреставленій людині, і живому принесе тільки шкоду.

  Якщо жива людина вип’є цю воду чи горілку, то тяжко захворіє. Вилікувати мож­на тільки свіжоосвяченою на Водохреща водою. Ось таким способом: опоєно­му мертвою водою дають 12 днів підряд свя­ту воду до заходу сонця.

На цю воду мати або людина, яка щиро любить обпоєного, має 7 разів наговорити заговір: "Дома стоят вряд, никто тем домам не рад. Дома эти не жилища, а мертвых кладоний. В домах тех не стоят, а в домах тех лежат. До соро­ка дней их поят водой на вечный по­кой. Домой идите, свою воду забе­рите. Несите до своей избы, сними­те мертвую воду с рабы (имя). Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь."

Взагалі треба слідкувати за «мертвою водою», щоб ніхто з чужих не взяв її і не вилив там, де люди ходять.­ Ще по наших селах можуть її використати в поганих ділах: із замовляннями підлити або вмити, хазяйство зіпсувати, торгівлю, бізнес.

На добро знахарів мало, а на зло вистачає. Цю пораду передала знахарка Лада.

 

ЛІД ПРОТИ АЛКОГОЛЮ

Якщо ваш син п’є і ви підозрюєте, що на нього наведена горілчана порча, то вам знову стануть у помочі Водохреща. Зняти негатив спробуйте так.

Після вечері 18 січня треба взяти скляну банку, швидко піти до найближчого колодязя і відбити кусок льоду. Цей лід помістити в скляну ємкість і швиденько іти додому, не оглядаючись. Ні до кого не можна говорити. Бажано обирати шлях так, щоб нікого не зустріти, у крайньому випадку ні до кого не вітатися.

Далі впродовж семи днів вранці до сходу сонця читати тричі на розталу воду: «Лед холодный, твердый в дрожь бросает, озноб вызывает, так чтоб моя плоть и кровь, раб Божий (ім’я сина), от хмельного остужался, сердцем к нему леденел. Страсть скверную забывал, рюмку не хватал, браги не глотал ныне, и присно, и во веки векав. Аминь».

Давайте цю воду синові пити і обтирайте нею його до пояса. Можна такий обряд проводити після Водохреща ще три рази, коли спадатиме Місяць.

 

ЩОБ ВИЙТИ ЗАМІЖ ЧИ ОЖЕНИТИСЯ

Аби налагодити стосунки в сім’ї, оженитися чи вдало вийти заміж, треба 18 січня відвідати церкву і вистояти вечірню, купити 7 воскових свічок і стільки ж (щиро, не скуплячись) передати в олтар.

Увечері дома, перед кутею, всі сім свічок засвітити; вони мають догоріти до кінця. Маєте за цей час спокійно обдумати своє життя і скласти на рік прийдешній плани.

Таку процедуру одинокі люди можуть повторити і провести, за словами Лади, ще й 15 лютого, на Стрітення.

Бажаємо Вам здійснення мрій, щастя і удачі в новому році!


 

Записала Галина ТЄТЄНЄВА

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.