Яценюк занепокоєний активізацією команди Кличка

( 0 Votes )

Лідери опозиції, судячи з усього,  балотуватимуться у першому турі кожен окремо. Як подумало Юлія Володимирівна, результати туру «визначать найбільш рейтингового кандидата». То з якого дива Турчинов заявив, що від опозиції буде єдиний «обранець»? Чи справді опозиційні лідери готові поступитися омріяним президентським кріслом для «спільного» блага?

Відсутність єдності в опозиції нікого не дивує, Проте, розпочаті перегони вже з перших днів показали, що ніхто насправді і не думав поступатися своїми власними інтересами. Тільки-но до Яценюка дійшло, що в медіа вже давно поширюється інформація про початок передвиборчої президентської кампанії Кличка, як він одразу з’явився у телевізійному ефірі. Очевидно, що це швидше відео-піар, розроблений для підвищення особистого рейтингу та позиціонування Яценюка як головного опозиційного кандидата в президенти, ніж реальна агітація за Угоду з Європейським Союзом.

Крім цього, дивують своєю оригінальністю та безпринципністю, поширені у блогах окремих політиків як від «Свободи», так і від «Батьківщини», інформації про те, що Кличку «можуть і відмовити» у реєстрації як кандидата, оскільки він начебто останні 10 років не проживає постійно на території України. Зрозуміло, що Тягнибок з Яценюком відчули процентну перевагу «УДАРу», яку вивели з останніх результатів соцопитувань, проте спостерігається деяка планомірність у намірах позбутись опозиційного «партнера». Тому і не викликають довіри заяви опозиційних лідерів про реальне існування яких-небудь домовленостей та єдності поглядів. Зрештою, будь-які інші їхні заяви вже насправді автоматично сприймаються з недовірою та ставляться під сумнів. Не дивина, що фактично міжусобна війна у лавах опозиції супроводжуються протистоянням і у вигляді інформаційних кампаній, однак, прикро, що застосовуються такі брудні та недостойні методи. Судячи з усього, далі буде ще складніше відрізнити правду від відвертої брехні та наклепів.

Джерело: http://www.rtkorr.com/

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.