Кожен лідер майдану вигадує свої версії побиття Т.Чорновол

( 0 Votes )

Версії у справі побиття Тетяни Чорновол розмножуються сніжним комом, що летить з гори. Про найреальнішу, побутову версію, пов’язану із ДТП та «мажорами» вже ніхто не згадує. Після «злочинної влади», «замовників» навіть почали персоніфікувати. Креативна уява опозиціонерів, вже «намалювала» на стрічках новин Медведчука, якому Тетяна розмалювала і закидала яйцями тин та начальника київського «Беркуту», якому вона раніше, нібито, під час якоїсь акції, вдарила по печінці.

Може не треба «мілочитись», а прямо заявити, що побиття активістки влаштував особисто Володимир Путін. І не просто влаштував, а сам, інкогніто прилетів до України, взяв у заручники «невинну вівцю» Сергія Котенка та по звірячому помстився Тетяні за такі критичні антиросійські публікації. Скажете, що не повірять? Та чому ж. Вже не важливо, де правда, а де брехня. Всім керує так звана «революційна доцільність». Тетяна, свідомо чи не свідомо, лягла на «жертовний алтар» «євромайдану» і тому вже зовсім не важливо, що ж насправді відбулось тієї ночі на бориспільському шосе. Той контингент, що зараз залишився на майдані, якому не треба йти на роботу, завершувати справи та готувати оселі до Нового року, ще й як повірить у таку «абсолютно логічну» версію. 

Панове опозиціонери! Зрозуміло, що ви самі у це словесне божевілля не вірите. А й може навіть знаєте краще за слідство, хто вчинив цю наругу над дівчиною, за чиєю вказівкою і для чого. Та не вагайтесь. Йдіть до кінця і сміливо озвучуйте чергову версію з трибуни. «Жерна революції» все перемелять!

Тільки от після хмільної гулянки завжди наступає похмілля. І чи вистачить духу на тверезу голову вибачитись перед людьми. Людьми, яких заради «революційної доцільності» звинувачували. Людьми, яким ви своєю навіженістю промивали голови безперервним потоком лайна. Проте, це питання скоріше риторичне… 

http://onre.info/post/71603717671

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.