Першого "в'язня Грушевського" Артура Ковальчука з Володимиреччини відпустили під домашній арешт

( 0 Votes )

 

Активіста Артура Ковальчука, якого затримали за нібито причетність до заворушень на Грушевського, випустили під домашній арешт. Про це із зали суду повідомила депутат Леся Оробець. За її словами, раніше прокурор погодився на домашній арешт.

Адвокати зібрали свідків того, що Ковальчук був на Майдані, а не на Грушевського, дістали також відео з метро, на якому видно, що перед затриманням вони були в районі Арсенальної, а не на Грушевського, як стверджували "беркутівці".


Як повідомлялось, Москальця й Ковальчука, затриманих у рамках справи про заворушення на вулиці Грушевського у Києві, залишили під вартою ще на 60 діб.

Як відомо, трьох активістів, які переконують, що не були на Грушевського, дорогою додому перестріли "тітушки" біля меморіалу Голодомору і побили.

Потім автобус із "Беркутом", який викликали тітушки, забрав активістів до райвідділку, де їх звинуватили в організації заворушень.

Начебто вони забезпечували усіх запальними сумішами, були в бронежилетах і закликали до заворушень.

Юхим Дишкант - молодий поет, Дмитро Москалець - музикант і організатор кінофестивалю, Артур Ковальчук займається економічними дослідженнями.

 

Джерело: Тиждень

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.