Вікторія Войціцька лідирує в 155 окрузі згідно результатів соцдосліджень (+відео)

( 0 Votes )

Хто переможе? Захисниця 30 кілометрової зони Вікторія Войціцька вирвалась вперед згідно результатів соціологічних досліджень.  Серед тих, хто визначився, кожен 5 готовий за неї проголосувати.

Серед тих, хто піде на вибори і визначився, кандидат від партії «Голос» Вікторія Войціцька отримала найбільшу підтримку виборців - 19% по 155 округу. Друге місце рейтингу посідає самовисуванець Віктор М’ялик (18,8%). Трійку лідерів, поступившись на декілька пунктів займає самовисуванець Василь Яницький (15,6%).

Також тримаються позиції у кандидата від партії “Слуга Народу” Володимира Рашовського та кандидата від партії “Радикальна Партія Ляшка” Юрій Білик. Вони набрали по 9,1% та 8,6% відповідно.

SPA проводила опитування методом особистого інтерв’ю. Вибірка дослідження складає 624 осіб віком від 18 років для округу 155. Вибірка репрезентативним виборцям кожного з округів за статтю, віком, розміром населеного пункту. Максимальна теоретична похибка не перевищує 4% для показників. Дослідження проводилися 03 липня - 09 липня 2019 року.

Крім цього, за даними опитувань тих, хто визначився з вибором, лідером залишається партія “Слуга Народу” - 32,5%. Проголосувати за партію Святослава Вакарчука “Голос” готові проголосувати 15%.Першу трійку завершує партія “Європейська солідарність” - 11,8%.

Відео із фейсбук сторінки Вікторії Войціцької
 

 

У вас недостатньо прав для коментування.