HomeКультураНеофіційно"Юна зірка" Володимиреччини визначена! (+фото)

"Юна зірка" Володимиреччини визначена! (+фото)

( 0 Votes )

17 квітня з різних куточків Володимиреччини поспішали усі ті, хто вже змалку мріє про велику сцену та не соромиться пробувати свої співочі таланти у різних конкурсах.

А все тому, що у колегіумі відбувався районний етап огляду-конкурсу естрадної пісні «Юна зірка».

За звання кращих співаків та співачок, а також співочих колективів змагалися у молодшій та старшій вікових категоріях учасники із 17 загальноосвітніх навчальних закладів району. Одні школи представляли лише 1 номер, інші – відразу декілька.

Зі сцени колегіуму звучали найрізноманітніші композиції: відомі пісні україномовних виконавців та переробки всесвітньовідомих пісень, ніжні ліричні твори та жваві жартівливі, під фонограму, живий супровід та навіть акапельно. Хтось із учасників поводився на сцені трохи сковано, хтось навпаки був надто впевнений у своїх силах. Деякі виконавці помітно хвилювались, а дехто просто з усмішкою на обличчі дуже артистично обігрував усе те, про що співається у пісні.

Хай там як, а кожен з тих, хто наважився піднятися на сцену районного конкурсу вже здобув маленьку перемогу над собою.

Журі дуже складно було оцінити конкурсантів, тож обговорення зайняло трохи часу. Учасникам пообіцяли, що усі ті, хто отримає призові місця, буде запрошений до участі у традиційному святковому концерті у районному Будинку культури до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня.

Найкращими ж у своїх жанрах та вікових категоріях були визнані: солісти Богдана Шама (учениця колегіуму, молодша вікова категорія) та Анна Кремезь (учениця колегіуму, старша вікова категорія); дуети Марти Мороченець та Насті Остапчук (учні колегіуму, молодша вікова категорія), а також Ірини Хомуйло та Альбіни Тоякіної (учні Заболоттівської ЗОШ, старша вікова категорія). Серед колективів – квартет «Жура» (учні Володимирецької ЗОШ №1, молодша вікова категорія) та гурт «Рафалівські музики» (учні Рафалівської ЗОШ І-ІІІ ст, старша вікова категорія).

За рішенням журі, 24 квітня честь Володимиреччини до області поїде захищати солістка з колегіуму Анна Кремезь, з чим її і вітаємо та зичимо переможного виступу!

 

 

 

 

 

 

 

 


Вікторія Черпак.

фото автора

 

У вас недостатньо прав для коментування.