HomeКультураОфіційноЗвітувала «Осінь золота»…

Звітувала «Осінь золота»…

( 0 Votes )

  17 листопада в Рафалівському будинку культури відбувся звітний концерт народного жіночого ансамблю української народної пісні «Золота осінь». Незмінним керівником творчих, ініціативних жінок є завжди молода  та креативна Софія Дмитрівна Жук, в недалекому минулому директор БК, учитель початкових класів за фахом.

   «Золота осінь» – молодий колектив, йому лише три роки. Учасниці розпочинали свою дружбу ще в ансамблі «Мрія», який теж був створений при будинку культури. За час існування колектив став постійним учасником місцевих концертів, виїзних виступів, ювілейних корпоративів. Члени колективу брали участь у фестивалях колядок та щедрівок, етно-тур-фесті «Бурштиновий шлях», V обласному фестивалі народної творчості історії та побуту «Красносільські вітряки».  

     За час виступів колектив змінював одяг, стиль виконання пісень, декорації, але порив пісенної душі залишався незмінним. Розпочала «Золота осінь» із пісень, які їй подарували визнання. Були під час  концерту і гуморески, і сценка «Дві сусідки», і декламування віршів. Особливо гучно оплесками реагували у залі на інсценізацію: «Вишенька» – молодша група дитячого садка».  Все, що відбувалося на сцені, захопило глядачів так, що півторагодинний концерт пролетів як одна хвилина.  

  Підтримав артистів Козодой Ігор Федорович, художній керівник керівник БК, який розбавляв жіночий спів своїм приємним тенором. 

  Після естафети подяк Надія Юсин,  селищний голова, вручила «Золотій осені» грамоту за плідну працю та подарунок. Від вдячних глядачів на сцену піднялася Надія Повжик, яка подарувала улюбленим артистам пакет із солодощами.

   Я теж бажаю своїм колегам творчого лету, щоб пісня українська звучала на вустах і в серці їхньому завжди.

 

Звітує Золота Осінь в Рафалівському БК

 

 Жанна Демидчик,

директор Рафалівського БК.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.