HomeКультураОфіційно«Різдвяні посиденьки» по-володимирецьки або життя в Бібліосвіті

«Різдвяні посиденьки» по-володимирецьки або життя в Бібліосвіті

( 0 Votes )

Ще не відгомоніла звістка про перемогу районної бібліотеки для дітей в 5 раунді конкурсу з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до інтернету від програми «Бібліоміст» , ще отримана техніка повністю «не обкатана» користувачами, а ми вже приступили до реалізації завдань проекту «Посиденьки.NET», що є логічним продовженням вже відомих вам «Різдвяних посиденьок».

 Свої навички,отримані на модульних навчаннях від «Бібліомоста», працівники районної бібліотеки для дітей використали для створення блогів «Посиденьки.NET» та «Перо Пегаса», що знайомлять відвідувачів інтернет-мережі з життям нашого бібліосвіту та літераторами Володимиреччини. З 2007 року гостями наших посиденьок було багато відомих на Рівненщині літераторів, письменників, журналістів, представників влади та громади. Кілька сотень юних творчих обдарувань – користувачів наших бібліотек отримали гарний стимул для творчості. Чимало з них вже мають значні досягнення на ниві літератури та рукоділля. Це,безперечно, є важливим аспектом в реалізації концепції нашої бібліотеки зокрема, бібліотечної системи загалом, адже підтримка в прагненні до освіти, самоосвіти та організація дозвілля користувача - пріоритет діяльності кожного сучасного бібліотечного закладу.

«Різдвяні посиденьки» по-володимирецьки або життя в Бібліосвіті
 
«Різдвяні посиденьки» по-володимирецьки або життя в Бібліосвіті

Одночасно, протягом двох годин, дитячі і дорослі пальці старанно мудрували над створенням безлічі маленьких елементів з ароматного старого паперу, щоб в результаті насолодитись креативною різдвяною зіркою! А в Рафалівській бібліотеці-учасниці майстер-класу тато, допомагаючи маленькій доні, з подивом відкрив у собі здібності у рукоділлі! Не все на цей раз виходило ,як того хотілось, бо техніка є техніка, але «Різдвяні посиденьки»-2014 благополучно увінчались креативними різдвяними зірками в різних кінцях Володимиреччини. Маємо перший досвід такої діяльності і вже назріло кілька ідей на перспективу. «Блаженний сон душі мистецтву не сприяє» – так сказала Ліна Костенко. Я ж вам кажу «До зустрічі в сучасній бібліотеці, де дорослий і малий, кожен з вас, знайде талант в собі «не позичений, а власний»!

«Різдвяні посиденьки» по-володимирецьки або життя в Бібліосвіті
 

  Людмила Босик,  заступник директора Володимирецької ЦСПШБ по роботі з дітьми.  

 

У вас недостатньо прав для коментування.