HomeКультураОфіційноУ Кузнецовську покажуть «Суперників»

У Кузнецовську покажуть «Суперників»

( 0 Votes )

21 лютого у Кузнецовськ з гастролями завітає Рівненський академічний музично-драматичний театр. Цього разу з виставою за твором М. Манохіна «Суперники».Це історія кохання, що спалахнуло в глухому поліському селі в часи окупації. Він - статний німецький офіцер, вона - проста дівчина, заручена з місцевим юнаком. Як розвиватимуться події у цій трагічній ситуації, глядачі дізнаються переглянувши виставу. 

Реалістичність сюжету, прекрасне сценічне вирішення, музичне оформлення і чудова акторська гра забезпечила виставі багаторічне успішне життя на рівненській сцені. 26 січня постановці виповнилось 10 років. За цей час «Суперників»  зіграли понад 130 разів з постійними аншлагами. До того ж акторський склад залишався практично незмінним.

На фестивалі «Перлини сезону», що проводиться у Івано-Франківську, вистава відзначена нагородами: за кращу жіночу роль (народна артистка України Ніна Ніколаєва) та за кращий акторський дебют (артист Станіслав Лозовський). Виставу показали глядачам Дніпропетровська, Полтави, Кіровограда, Луцька, Львова та інших міст.

У Кузнецовську покажуть «Суперників» У Кузнецовську покажуть «Суперників»

У Кузнецовську покажуть «Суперників»
 

Переглянути виставу можна буде у Палаці культури ВП "Рівненська АЕС".

Початок о 19.00.

Квитки  у касі, а також за тел. 0686213322, 0958454612. 

Ціна квитка 25 грн.  

 

У вас недостатньо прав для коментування.