HomeКультураОфіційноМайстер-клас «Кіно зсередини» від сестер Артеменко

Майстер-клас «Кіно зсередини» від сестер Артеменко

( 0 Votes )

15 червня, о 14-00, у кіноклубі «GONZO», що у Рівному на вулиці  Кавказькій, 32б, за підтримки представництва міжнародної організації “CinemaHall” відбудуться покази короткометражних фільмів та майстер-клас  «Кіно зсередини» від членів Спілки кінематографістів України сестер Артеменко.

Якщо у когось є мрія спробувати себе в одній з кінематографічних спеціальностей, тоді варто відвідати зустріч з молодими, проте  досвідченими  українськими кінорежисерами та сценаристами Мариною і Оксаною Артеменко. У їх творчому доробку  вже кілька  короткометражних робіт, відзначених на багатьох кінофорумах; чотири фільми будуть детально «розібрані»  під час  майстер-класу.  

Сестри Артеменко поділяться  секретами кіновиробництва, дадуть  професійні поради та відповіді на  запитання, що стосуються процесу кінозйомок. Молоді режисери також готують  спеціальні подарунки для слухачів майстер-класу, що допоможуть розвинути й реалізувати здібності, у майбутньому заявити про себе  на повний голос, увірватись у багатогранний, різнобарвний та шалений світ кінематографа.

Фільми сестер Артеменко, які будуть представлені під час зустрічі:

«Тімка» виробник: Київський міжнародний кінофестиваль, Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого. Фільм створено за 4 дні у рамках Майстерні талантів Київського міжнародого кінофестивалю, завоював 12 нагород. «Ваня» - створений на замовлення Державного Агентства України з питань кіно, учасник понад 70 фестивалів у 30 країнах світу, переможець, лауреат та призер у різних номінаціях. «Не менше 50 кг» виробник ТОВ “Директорія кіно”, учасник 72  міжнародних кінофестивалів, має 15 нагород. Вийшов у прокат у складі альманаху «Українська нова хвиля» (грудень 2013). «Абонент» – фестивалі і нагороди: Канський кінофестиваль – Short Film Corner Festival de Cannes (2014), 25-й Відкритий  Російський кинофестиваль «Кінотавр» (2014).

Участь у майстер-класі платна – 50 гривень, організатори просять заздалегідь зарезервувати місця по телефону: 0636343130, (0362) 405-405.

Світлана ФЕДОНЮК.
 

У вас недостатньо прав для коментування.