Рись.the Polissia

( 0 Votes )

Останнім часом елементи традиційної культури набувають значної популярності: ми ходимо у вишиванках, вивішуємо національні прапори, та ліпимо патріотичні наклейки на авто. Традиційна культура поширюється і в мистецтві – дизайнери та митці все частіше використовують її елементи у своїх роботах.

Але багато чого залишається незрозумілим, дивним, а інколи і нецікавим. Традиційна музика, одяг, звичаї – для багатьох і досі є чимось специфічним і далеким.

Ми прагнемо подолати цю незрозумілість і показати нашу автентичну культуру широкому загалу. Для цього наш проект подолає кілька етапів.

Відправним етапом стане експедиція нашої команди та латвійсько-британського документаліста Еганса Зі до Поліських лісів та маленьких селищ. Під час мандрівки ми зберемо аудіо- та відеоматеріали з піснями, історіями та легендами тих диких країв.

Другий етап – це трансформація зібраного матеріалу сучасними українськими митцями.

Фінальна крапка проекту "The Polissia" - презентація нашої роботи в культурних центрах Києва та Дніпропетровська.

Ми щиро сподіваємось, що ця подорож та цей проект надихнуть нашу команду та наших потенційних однодумців, і стануть лише початком цілої низки польових арт-експедицій та натхнень.

Якщо ти цікавишся фото/документальним кіно/відеоартом/сучасною музикою – приєднуйся до нашої команди! Зголошуйся тут:http://goo.gl/YeUHh6

Проект реалізується в рамках програми «Майстерня Громадської Активності».

 

У вас недостатньо прав для коментування.