HomeНовиниВ РайоніОб’єднання міліції

Об’єднання міліції

( 0 Votes )

 Об’єднано Кузнецовський міський та Володимирецький  районний відділи міліції  

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2012 №304 «Про реорганізацію деяких територіальних органів Міністерства внутрішніх справ», п. 8 передбачена реорганізація міських та районних відділів управління Міністерства внутрішніх справ. Зокрема, в Рівненській області шляхом приєднання Володимирецького районного відділу до Кузнецовського міського відділу.

 В зв’язку з цим проводяться організаційно-штатні зміни та у м.Кузнецовську і смт Володимирець відбулись виїзні засідання кадрової комісії Управління МВС України в Рівненській області на чолі з його очільником Василем Лазутком. Об’єднаний підрозділ тепер має назву Кузнецовський міський відділ (з обслуговування м.Кузнецовськ та Володимирецького району).

Новий підрозділ налічує більше ста тридцяти працівників. Тимчасово виконувати обов’язки довірено підполковнику міліції Олегу Стафеєву.

Тепер Кузнецовський міський відділ буде обслуговувати територію міста і району. Чергові частини для прийняття заяв та повідомлень від громадян знаходяться як в Кузнецовському МВ, так і  у Володимирецькому селищному відділенні міліції. Крім того, обидві чергові частини і надалі забезпечені спецлініями «102». А для своєчасного реагування на злочини і пригоди в цілодобовому режимі несуть службу дві основні та одна резервна слідчо-оперативні групи.

Наголошуємо, що володимирчани не відчують ніяких незручностей при цих змінах. У селищі працюватиме чергова частина, дільничні інспектори міліції, паспортний стіл, карний розшук, слідче відділення, інспектор з охорони громадського порядку, які в повному обсязі виконуватимуть обов’язки, покладені на міліцію. Людям не доведеться їздити у Кузнецовськ, аби взяти якусь довідку чи написати заяву. В той же час реорганізація додасть зручностей в отриманні правоохоронних послуг жителям населених пунктів, розташованих поблизу м.Кузнецовськ – Рафалівка, Заболоття, Суховоля, Більська Воля, Собіщиці.

Очікується, що в результаті реорганізації знизиться навантаження на працівників кримінальної міліції та міліції громадської безпеки і поліпшиться їх ефективність роботи.

Віта Яйченя,

помічник начальника Кузнецовського МВ

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

 

У вас недостатньо прав для коментування.