HomeНовиниРАЕС повідомляєПерший турнір у відремонтованому басейні РАЕС

Перший турнір у відремонтованому басейні РАЕС

( 0 Votes )

Відкрита першість Кузнецовська з плавання відбулася у місті рівненських атомників у суботу, 16 листопада. Участь у турнірі взяли близько 130 спортсменів, в тому числі 20 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи №2 міста Рівне. Решта учасників – представники Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ВП «Рівненська АЕС». Про це повідомив старший тренер відділення плавання КДЮСШ ВП РАЕС Олександр Савчук.

- Особливістю цього турніру стало те, що це перші змагання за останні півроку, проведені в оновленому басейні «Енергетик» (з травня тут тривав капітальний ремонт), - каже О. Савчук. – І діти, і тренери з нетерпінням чекали цього турніру. Адже чим частіше проводяться змагання, тим цікавіше дітям займатися плаванням.

За словами тренера, чимало дітей виконали нормативи і підтвердили або й підвищили свої розряди. Загалом же в активі КДЮСШ ВП РАЕС 34 перші місця, 31 – друге та 36 – третіх.

Діти змагалися у чотирьох видах: батерфляй, брас, на спині та вільним стилем у різних вікових категоріях від семи до сімнадцяти років.

Сьогодні на відділенні плавання КДЮСШ ВП РАЕС займається понад 200 дітей.

турнір у відремонтованому басейні РАЕС
 
турнір у відремонтованому басейні РАЕС
 

 УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.