HomeНовиниРАЕС повідомляєРівненські атомники перерахували для армії майже мільйон гривень

Рівненські атомники перерахували для армії майже мільйон гривень

( 0 Votes )

Щорічно 23 травня в Україні святкують День Героїв, встановлений на честь українських воїнів, які боролися за свободу. Саме героями вважають рівненські атомники захисників нашої держави.

Переконливим доказом цього є участь працівників Рівненської атомної електростанції в акції на користь Збройних Сил України. Перерахування грошей на потреби національної армії стало проявом підтримки, своєрідним знаком солідарності з усіма діями військових, спрямованими на стабілізацію ситуації у суспільстві.

Протягом травня працівники РАЕС зібрали 30 тисяч гривень для Збройних Сил України. З них 22 тисячі 180 гривень – на матеріально-технічне забезпечення та 8 тисяч 390 гривень – на медичне. Місяцем раніше на рахунок ЗСУ було направлено 233 тисячі гривень, з них 196 тисяч 9 гривень на матеріально-технічне та 37 тисяч 474 гривні на медичне забезпечення.

За словами т.в.о. заступника генерального директора з економіки та фінансів ВП РАЕС Володимира Устимчика, заяви від працівників РАЕС на перерахування частини заробітку надходять до бухгалтерії підприємства щоденно. Двічі на місяць під час виплати заробітної плати гроші переводяться на рахунок Міністерства оборони України.

У березні працівники Рівненської АЕС вже брали участь у акції «Підтримай українську армію», перерахувавши понад 700 тисяч гривень на забезпечення військових. Дію акції було продовжено й далі.

Збір коштів на підтримку армії продовжується.

УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВЯЗКІВ  З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.