HomeНовиниРАЕС повідомляєДо Дня Соборності України атомники РАЕС об’єдналися у "живий ланцюг" (+фото)

До Дня Соборності України атомники РАЕС об’єдналися у "живий ланцюг" (+фото)

( 0 Votes )

Напередодні Дня Соборності України рівненські атомники взяли участь у патріотичному флешмобі «Ланцюг єднання». Близько 200 працівників підприємства об’єдналися у півкілометровий «живий ланцюг», який став символом патріотичного духу українців, єдності усього колективу.

22 січня країна відзначає День Соборності – свято, що має велике історичне значення, адже майже сто років тому український народ визволився з неволі та возз'єднався на своїй землі у єдину величну державу.

У цей день існує звичай створення «живих ланцюгів». Один з наймасштабніших у світовій історії було утворено на річницю Злуки УНР і ЗУНР у 1990-му, коли близько трьох мільйонів українців взялися за руки, з'єднавши міста Львів та Київ.

Рівненська АЕС – потужне енергогенеруюче підприємство, яке об’єднує близько восьми тисяч фахівців – вихідців з різних куточків України та світу. До річниці Дня Соборності України, за ініціативи управління інформації та зв’язків з громадськістю, а також підтримки адміністрації Рівненської АЕС атомники відтворили національну традицію, взявши участь у масовому флешмобі «Ланцюг єднання». Сформувати півкілометровий «живий ланцюг» від будівлі виробничо-лабораторного корпусу до центральної прохідної прийшло близько 200 працівників електростанції.

Однією нерозривною, розфарбованою жовто-блакитними кольорами лінією, тримаючись за руки та виспівуючи народні пісні, учасники акції продемонстрували могутню силу українських сердець та довели, що кожен атомник гідний звання справжнього патріота нашої держави. «День Соборності України – свято, яке втілює єдність нашого народу. Україна – це мій дім, сильна та незалежна вона надихає вірити у її подальшу майбутню велич та розквіт. Тому щиро сподіваюся, аби нарешті закінчилася війна та в країну повернулися мир, добробут та стабільність», - коментує учасниця заходу, інженер виробничо-технічної служби РАЕС Тетяна Остапчук.

Активним прихильником і учасником соціальних заходів електростанції є голова первинної профспілкової організації РАЕС Іван Мельник, який вважає надзвичайно важливим проведення в колективі патріотичних акцій, що демонструють згуртованість і єдність працівників енерговелета.

Напередодні свята адміністрація та колектив Рівненської АЕС щиро вітає усіх з визначною датою. Шануємо всіх українців, які колись гідно відстоювали свободу та незалежність нації, та, які й досі переконують вражі сили у непокірності нашого народу. Слава Україні та її героям!

 
 
 

 

Більше фотографій з флешмобу «Ланцюг єднання» можна побачити на сторінках «InformAtom» у соціальних мережах Facebook та ВКонтакті.

Управління інформації та звязків  з громадськістю Рівненської АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.