HomeНовиниРАЕС повідомляєЗа два місяці РАЕС виробила 3 мільярди кВтг

За два місяці РАЕС виробила 3 мільярди кВтг

( 0 Votes )


Три мільярди кВтг електроенергії з початку року виробили енергоблоки Рівненської АЕС. Це складає 100,5 % планового завдання. Виробниче завдання лютого виконане на 100,7%. В порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшення виробітку склало 90 млн. кВт  електроенергії.

 Станом на 8 годину 1 березня в роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС – №1, №2 та №4 – із сумарною потужністю 1840 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №3 (ВВЕР-1000) триває 15-а доба середнього планово-попереджувального ремонту. У ремонті – обладнання третього каналу системи безпеки. Продовжується перевантаження ядерного палива в активній зоні реактора. Проведено контроль зварних з’єднань парогенераторів. Виконується ревізія та ремонт підшипників турбіни. Проводиться ремонт ротора та обмотки статора генератора. Усі роботи виконуються згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками Рівненської АЕС вироблено 44,4 млн. кВтг електроенергії, з початку місяця – 1 млрд. 279,2 млн. кВтг електроенергії  та  з початку  року – 3 млрд. 11,9 млн. кВтг електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. 

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.